Çalışmıyor Valorant only ESP Hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Casper F600 kullanıyorum fps drop giriyor 5 saniyelik her skillde, her moveda. Siz siz olun kötü bir laptop ile girmeyin.
Casper F600 kullanıyorum fps drop giriyor 5 saniyelik her skillde, her moveda. Siz siz olun kötü bir laptop ile girmeyin.
Yanlış konuya yazdım bunu nerden silcem ya?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Çalışmıyor

Hileyi başka forumdan aldım aksi gibi onlarda 3 gün önce Çalışmıyor tagı koymuşlar bende oynuyordum kaç gündür bi anlam veremedim daha yeni de girdim çalışıyor takır tukur neyse bende size paylaşayım dedim herkes yararlansın

--------------------------

1709 ve 21H2 denendi ÇALIŞIYOR ( Diğer sürümlerde çalışır büyük ihtimal Win 11 hariç )

1- Vermiş olduğum klasörün içerisindeki StartDriver.bat'ı yönetici olarak çalıştırıyoruz. (Secure boot'u kapatın)
Ekrana tarih girmemizi isteyen oraya olduğumuz günün tarihini yazın. ( Mesela bugün 19-08-2022 aynı böyle yazacaksınız )
2- Oyuna girin ve lobideyken hilemizi çalıştıralım ve iyi eğlenceler.

Menu Tuşu: HOME

HEAD ESP
SKELETON ESP
BOX ESP

Bunların kurulu olması gerekiyor
DirectX SDK
RUNTİMES ALL İN ONE

win 11de calısırm

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Açamadımda Yardım edermisin

Hileyi başka forumdan aldım aksi gibi onlarda 3 gün önce Çalışmıyor tagı koymuşlar bende oynuyordum kaç gündür bi anlam veremedim daha yeni de girdim çalışıyor takır tukur neyse bende size paylaşayım dedim herkes yararlansın

1709 ve 21H2 denendi ÇALIŞIYOR ( Diğer sürümlerde çalışır büyük ihtimal Win 11 hariç )

1- Vermiş olduğum klasörün içerisindeki StartDriver.bat'ı yönetici olarak çalıştırıyoruz. (Secure boot'u kapatın)
Ekrana tarih girmemizi isteyen oraya olduğumuz günün tarihini yazın. ( Mesela bugün 19-08-2022 aynı böyle yazacaksınız )
2- Oyuna girin ve lobideyken hilemizi çalıştıralım ve iyi eğlenceler.

Menu Tuşu: HOME

HEAD ESP
SKELETON ESP
BOX ESP

Bunların kurulu olması gerekiyor
DirectX SDK
RUNTİMES ALL İN ONE

beyler oyuna güncelleme geldi çalışmıyor indirmenize gerek yok.

işe yaramadi

knk menü geliyodu ama çalışmıyodu sonrada tekrar açtım oyunu şimdi menüde glemiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt