ana hesabında aimbotla oynarsan %90 ban yersin diye düşünüyorum en fazla 1-2 hafta götürüyor bi yerden sonra ister istemez belli oluyor max esp ile oynarsın legit istiyosan onada kalite vanguard bypasslı veya emulu bi hile alman lazımValorantta ana hesabımda oynayabileceğim kaliteli bir aimbot arıyorum
Kral 6 ay fln öncesinde denemiştim aimbot belli olmayacak şekilde açmıştım 1 gün sonra ban attı yüksek ihtimalle ban atar ama sen bilirsinValorantta ana hesabımda oynayabileceğim kaliteli bir aimbot arıyorum
Eğer ana hesapta oynayacaksan kendine bir capcure card alıp ai +makcu ile oynaman şart diyeyim ya ragelemedikçe banlanmıyorsun.Valorantta ana hesabımda oynayabileceğim kaliteli bir aimbot arıyorum
Totalde ne kadara patlarEğer ana hesapta oynayacaksan kendine bir capcure card alıp ai +makcu ile oynaman şart diyeyim ya ragelemedikçe banlanmıyorsun.
valo için özellikle ai aime gerek yok eğer immo radiant seviyesinde değilsen colorda gayet işini görür. 2.5k makcu + 6klık bir laptop ile lifetime colorbot sistem kurabilirsin. Capture card tamamen opsiyonel eğer ekstra safe olmasını istiyorsanız 10kya elgato hd60x bulabiliyorsunuz 30ms gecikmesi var gayet iyi. Ai aim için minimum gtx 1060lı bir laptop önerilir ama 1050de iş görebilir.Totalde ne kadara patlar
Capture card nedirMakcu 2.5, capture card 20, ai pc 10
anapcdeki görüntüyü 2.pcye aktarmak için kullanılan donanımsal cihaz kısacası.Capture card nedir