mod
Diamond Üye
yorumdaki alan arkadaşlar dekont atsın bende atcamticket SS veya başka bir SS varsa atın hocam bizden aldığınıza dair
yorumdaki alan arkadaşlar dekont atsın bende atcamticket SS veya başka bir SS varsa atın hocam bizden aldığınıza dair
haricinde bir kanıtsız yoksa boş yere ürün kötülemeyin malum sizin gibiler beni çok çekemezler-rep oyuna girmeden venkürt 152 hatası aldım
knk dekont bekliom rep verenlerin. onlar rep verdiğinde inanıp teşkürler diosan banada dicenharicinde bir kanıtsız yoksa boş yere ürün kötülemeyin malum sizin gibiler beni çok çekemezler
knk sen ne kullanıyorsun acaba MET ? cigara felan içip mi geldin bizden ürün bile almadın boş yorum. gereksiz yorum kasmaya gelenlerdensiniz bellikiknk dekont bekliom rep verenlerin. onlar rep verdiğinde inanıp teşkürler diosan banada dicen
+rep werenlere müşterin olup olmadığını bilmeden teşkürler diosan bende -rep verdiğimde sorgulamadan teşkür edcen kardeş işine geliosaknk sen ne kullanıyorsun acaba MET ? cigara felan içip mi geldin bizden ürün bile almadın boş yorum. gereksiz yorum kasmaya gelenlerdensiniz belliki
işime gelmiyor dostum bak dalgana iyi geceler noname türeme seni+rep werenlere müşterin olup olmadığını bilmeden teşkürler diosan bende -rep verdiğimde sorgulamadan teşkür edcen kardeş işine geliosa
bence haklı bi savunma yapmışişime gelmiyor dostum bak dalgana iyi geceler noname türeme seni