Valorant No Recoil, Trigger Bot, Bomb Timer | ATC Makro Crâcked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hileyi başlata tıklıyorum bekleyin diyor bekliyorum gelen giden bişi yok hocam. Dün yapabiliyordum macroyu

bu hilelerde ban yeme riski var mı ben geçen sene rastgele valorant hile yazıp bi program indirmiştim oynda denedim olmadı yine de ban yedim yapamadığım halde yapıp yeseydim bari bunlarda öyle bir şey olur mu yine 3 ay beklemiyelim

bu hilelerde ban yeme riski var mı ben geçen sene rastgele valorant hile yazıp bi program indirmiştim oynda denedim olmadı yine de ban yedim yapamadığım halde yapıp yeseydim bari bunlarda öyle bir şey olur mu yine 3 ay beklemiyelim
Public hileler de risk daha fazla riksiz bir şey arıyorsan priv hile araman daha mantıklı ki ben kendim kullandığım halde priv aimbot 3 kere ban yedim sağlam bi hile için kesenin ağzını biraz açıcan

Hile çok güzel çalışıyor fakat tek bir sorun, bomba geri sayım box'ını işaretlediğin zaman sol yukarda sayaç kutusu çıkıyor ve oyunu pencereli tam ekranda oynadığımızdan dolayı oyun için de farkında olmadan mouse'yi sol üste götürüp tıkladığımızda alt tab atıyo. Sayaç box tikini kaldırdığım da sol yukardaki sayaç kutusu hala gitmiyor ve gerçekten oyun içersinde çok sıkıntı yaşanıyor bunun çözümünü bilen arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt