Valorant NinjaWare Aimbot Unpacked | Silentbot, Flickbot, Triggerbot | TibetUlubey & Cwubs Presents

c7i5ms9.png
bao8yi8.jpg

-
Status: Undetected
-

Korumalarını yedim

# Açıklama #
n0w1o98.jpg

gi293zl.png

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere NinjaWare'in çok övündüğü ve kırılamaz olduğunu iddia ettiği Arduino botunun açık kaynak kodunu paylaşıyoruz. Dosya tarafımızca korumalardan arındırılmış ve çalışır durumdadır. Tek yapmanız gereken düzenlemeler yapmak. Kendimiz deneme imkanımız olmadığı için henüz denemedik. Dosyanın açık kaynak kodu çıkarılabilir ve tekrar derlenebilir durumdadır. Korumalı versiyona göre daha performanslı çalışır. Malum arkadaş, üstüne 2-3 adet koruma bastığı için program çok yavaştı. Bir hayırsever arkadaş gerekli düzenlemeleri yapıp bizlere özelden ulaştırırsa iyi olur. Biz üstümüze düşeni yaptık, gerisini size bırakıyoruz. İyi forumlar.

# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/ninjaware-valorant-hardware-no-host-shield-low-prices-for-turkey-safe-unique-build.28354/ @TOYSPEEK @R1NGZ3R0

# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10-11 Bütün Sürümler

# Menu Key #
Menu Show/Hide: F9+SHIFT (Basılı Tutun)

# Hile Nasıl Çalıştırılır #

Kurulumunu bilmiyorum. Aşağıya kendilerinin çekmiş olduğu bir kurulum videosu bıraktım. Belli başlı mouselarda aşağıdaki kurulumla çalıştırabilirsiniz.

# Not #
Hileyi kullanabilmek için Arduino Leonardo R3'e ihtiyacınız var.

# Video #

# İndir #

# VT #

abi bu Crâck işlerini nasıl yapıyosun bende yapmak istiyorum ilgim çok fazla var ama bilmiyorum öğrenebileceğim bi yer varmı ?

hayırlı olsun reverser reis yakışır

Arkadaşlar şuna tekrardan bir açıklık getirelim: Satıcıyla herhangi bir problemimiz yok. Biraz iddialı davranmışlar, hepsi o kadar.

Uzun lafın kısası: Türkiye sektörü hala çöplük içerisinde. Herkes kolay para kazanmanın peşinde, çok üzücü. Global sektörde Türklerin prestijinin leşlenmesine sebep olan hareketler bunlar. Ürününüze, en azından müşterilerinize birazcık önem verin. Bunları da biz öğretmeyelim size.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaş kendini birşey sanıyor herhalde.

Kendisi xp123'ün ortağı olan Positive'in ta kendisidir :DDDD

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@TOYSPEEK HEk'te zıpladı, @LOLSHAN'da zıpladı, TibetUlubey'de patladı. 1.5 yıldır kimsenin kıramadığı botu bırak kırmayı unpack edip dökmüş. Büyüklük halis mi?

@TOYSPEEK yeni sürüm de kırılır diye korkusundan cevap yazamıyor konuy asdlkvlmövlhokreqwe @Cwubs @TibetUlubey elinize sağlık tekrardan hocalarımm.

Son düzenleme:
c7i5ms9.png
bao8yi8.jpg

-
Status: Undetected
-

Korumalarını yedim

# Açıklama #
n0w1o98.jpg

gi293zl.png

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere NinjaWare'in çok övündüğü ve kırılamaz olduğunu iddia ettiği Arduino botunun açık kaynak kodunu paylaşıyoruz. Dosya tarafımızca korumalardan arındırılmış ve çalışır durumdadır. Tek yapmanız gereken düzenlemeler yapmak. Kendimiz deneme imkanımız olmadığı için henüz denemedik. Dosyanın açık kaynak kodu çıkarılabilir ve tekrar derlenebilir durumdadır. Korumalı versiyona göre daha performanslı çalışır. Malum arkadaş, üstüne 2-3 adet koruma bastığı için program çok yavaştı. Bir hayırsever arkadaş gerekli düzenlemeleri yapıp bizlere özelden ulaştırırsa iyi olur. Biz üstümüze düşeni yaptık, gerisini size bırakıyoruz. İyi forumlar.

# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/ninjaware-valorant-hardware-no-host-shield-low-prices-for-turkey-safe-unique-build.28354/ @TOYSPEEK @R1NGZ3R0

# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10-11 Bütün Sürümler

# Menu Key #
Menu Show/Hide: F9+SHIFT (Basılı Tutun)

# Hile Nasıl Çalıştırılır #

Kurulumunu bilmiyorum. Aşağıya kendilerinin çekmiş olduğu bir kurulum videosu bıraktım. Belli başlı mouselarda aşağıdaki kurulumla çalıştırabilirsiniz.

# Not #
Hileyi kullanabilmek için Arduino Leonardo R3'e ihtiyacınız var.

# Video #

# İndir #

# VT #

nasıl giriyoz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt