- İletişim
buna çok güldüm affet ASDGKAOWEGAUWEJGAJEWGKAWELGŞPAWEGAWEHA
-
Status: Undetected
-
Korumalarını yedim
# Açıklama #
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere NinjaWare'in çok övündüğü ve kırılamaz olduğunu iddia ettiği Arduino botunun açık kaynak kodunu paylaşıyoruz. Dosya tarafımızca korumalardan arındırılmış ve çalışır durumdadır. Tek yapmanız gereken düzenlemeler yapmak. Kendimiz deneme imkanımız olmadığı için henüz denemedik. Dosyanın açık kaynak kodu çıkarılabilir ve tekrar derlenebilir durumdadır. Korumalı versiyona göre daha performanslı çalışır. Malum arkadaş, üstüne 2-3 adet koruma bastığı için program çok yavaştı. Bir hayırsever arkadaş gerekli düzenlemeleri yapıp bizlere özelden ulaştırırsa iyi olur. Biz üstümüze düşeni yaptık, gerisini size bırakıyoruz. İyi forumlar.
# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/ninjaware-valorant-hardware-no-host-shield-low-prices-for-turkey-safe-unique-build.28354/ @TOYSPEEK @R1NGZ3R0
# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10-11 Bütün Sürümler
# Menu Key #
Menu Show/Hide: F9+SHIFT (Basılı Tutun)
# Hile Nasıl Çalıştırılır #
Kurulumunu bilmiyorum. Aşağıya kendilerinin çekmiş olduğu bir kurulum videosu bıraktım. Belli başlı mouselarda aşağıdaki kurulumla çalıştırabilirsiniz.
# Not #
Hileyi kullanabilmek için Arduino Leonardo R3'e ihtiyacınız var.
# Video #
# İndir #
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
# VT #
Hala "o tibet, bu tibet" diye gezin ortalarda. Rezil herifler sizi.Arkadaş kendini birşey sanıyor herhalde.
Kendisi xp123'ün ortağı olan Positive'in ta kendisidir DDD
Hala "o tibet, bu tibet" diye gezin ortalarda. Rezil herifler sizi.
-
Status: Undetected
-
Korumalarını yedim
# Açıklama #
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere NinjaWare'in çok övündüğü ve kırılamaz olduğunu iddia ettiği Arduino botunun açık kaynak kodunu paylaşıyoruz. Dosya tarafımızca korumalardan arındırılmış ve çalışır durumdadır. Tek yapmanız gereken düzenlemeler yapmak. Kendimiz deneme imkanımız olmadığı için henüz denemedik. Dosyanın açık kaynak kodu çıkarılabilir ve tekrar derlenebilir durumdadır. Korumalı versiyona göre daha performanslı çalışır. Malum arkadaş, üstüne 2-3 adet koruma bastığı için program çok yavaştı. Bir hayırsever arkadaş gerekli düzenlemeleri yapıp bizlere özelden ulaştırırsa iyi olur. Biz üstümüze düşeni yaptık, gerisini size bırakıyoruz. İyi forumlar.
# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/ninjaware-valorant-hardware-no-host-shield-low-prices-for-turkey-safe-unique-build.28354/ @TOYSPEEK @R1NGZ3R0
# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10-11 Bütün Sürümler
# Menu Key #
Menu Show/Hide: F9+SHIFT (Basılı Tutun)
# Hile Nasıl Çalıştırılır #
Kurulumunu bilmiyorum. Aşağıya kendilerinin çekmiş olduğu bir kurulum videosu bıraktım. Belli başlı mouselarda aşağıdaki kurulumla çalıştırabilirsiniz.
# Not #
Hileyi kullanabilmek için Arduino Leonardo R3'e ihtiyacınız var.
# Video #
# İndir #
# VT #