✅Valorant New Spoofer + Bypass Method (Toplu Hali)✅

knkm vanguard çalışıyormu sen warp açarken. Mantık şu şimdi sen başlangıç uygulamalarını kapatınca vanguard da kapatılıyor ya hani ondan pc resleyince vanguard açılmıyor warp açıp valoranta giriyorsun o zaman vanguard açılıyor vanguard pc açılır açılmaz açık olmamalı yoksa wpn kullandığını algılar ve bypass olmaz
Kernel mode çalışan bir uygulamayı task managerdan kapat mı diyorsun yoksa ben mi yanlış anladım okurken? Hangi kafayla buralara yazıyorsunuz kanka siz :D

YAPILACAKLAR:

1. Olarak Spoofer Yapmak İçin Şu Dosyaları İndirmeniz Lazım: birde
(Bunu Başka Bir Arkadaş Paylaşmıştı Sadece Toplu Olsun Bir Konuda Diye Paylaştım hiçbir dosya benim değil)
2. Olarak exe yi açıyoruz ve 1 yazıp tamam diyoruz (harici birşey yapmayın)
3. PC otomatik hata vermeden reslendi ise başarılı demektir işlem
4. Valorantı İndirin
5. Hizmetlerden VGC yi otomatiğe alın
6. Arka Plan Uygulamalarının Hepsini kapatın
7. Başlangıç Uygulamalarının Hepsini Kapatın
8. PC Restart Atın
9. PC Açılır Açılmaz Valorantı Açmadan Warp Kurulumu Yapıp Açın
10. Valoranta Girin
11. Hata Verirse Görev Yöneticisinden Valoranı Kapatın
12. Valoranta Birdaha girin
13. Oyuna Sorunsuz Girmeniz Gerek
Not: Eğer "commen noob" hatası alıyorsanız ise şu dosyayı indirmeniz gerekmektedir birde

Eğer Oyundan Çıktıysanız veya Attıysa Oyun Sizi Restart Atıp Tekrar Yapın Bu Methodu Çünkü Asıl Amacı Vanguard Kapalı İken İP Adresinin Değişmesidir!!

BEN BÖYLE ÇÖZDÜM VE SORUNSUZ ÇALIŞTI İSTEYEN ARKADAŞLAR BUNLARI YAPABİLİR.

Diğer Herşey Basic Spoof Bilgileri İle Aynı Sadece Bu Kısımlar Böyle

Yapamadığınız veya sorularınız için discord beklerim aşşağıya dc adınızı bırakın ama

Discord: valorhack
VT yanlış koyulmuş

YAPILACAKLAR:

(Bunu Başka Bir Arkadaş Paylaşmıştı Sadece Toplu Olsun Bir Konuda Diye Paylaştım hiçbir dosya benim değil)
4. Valorantı İndirin
8. PC Restart Atın
10. Valoranta Girin
Not: Eğer "commen noob" hatası alıyorsanız ise şu dosyayı indirmeniz gerekmektedir birde

Eğer Oyundan Çıktıysanız veya Attıysa Oyun Sizi Restart Atıp Tekrar Yapın Bu Methodu Çünkü Asıl Amacı Vanguard Kapalı İken İP Adresinin Değişmesidir!!

Yapamadığınız veya sorularınız için discord beklerim aşşağıya dc adınızı bırakın ama

Bu https://cheatglobal.com/konu/unkdev...pm-bypass-method-by-adamsatmayiz.59353/unread şu konuyla aynı, aynı konuyu birden fazla açmışsınız.

belki bu yardımcı olur:
cmd'yi yönetici olarak çalıştırın, yapıştırın:
  1. arp -d *
  2. bcdedit /set hypervisorlaunchtype off

Kernel mode çalışan bir uygulamayı task managerdan kapat mı diyorsun yoksa ben mi yanlış anladım okurken? Hangi kafayla buralara yazıyorsunuz kanka siz :D
VGC kernel mode çalışmaz, VGK kernel mode çalışır.
Hatta oyun size VGC kapatmanız için olanak verir.
Ama vgc kapatsa bile VGK çalıştığı için algılanır, vgc kapatınca warpı algılamıyor diye bir şey yok.

VGC kernel mode çalışmaz, VGK kernel mode çalışır.
Hatta oyun size VGC kapatmanız için olanak verir.
Ama vgc kapatsa bile VGK çalıştığı için algılanır, vgc kapatınca warpı algılamıyor diye bir şey yok.
Sen iyi bilirsin 3 parmak abin öğretmiştir xD

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kardeşim ordakinden farklı vt attım ben dosyayı kendim indiirp koydum vt ye birde ordaklilerle benimkiler aynımı bir bak onun bypassı fix artık çalışmıyor + comen coon hatası da nasıl fixlenir yazmıyor ben ayrı ayrı olan şeyleri tek konuya anlatıp getirdim millet daha kolay erişsin diye gelip konularımı kirletmezsen sevinirim çünkü anlamanda biraz sıkıntı var gibi

YAPILACAKLAR:

4. Valorantı İndirin
8. PC Restart Atın
10. Valoranta Girin

kanka taratan kişiye göre mi virüs algılıyor aynı dosyayı tarattım
ayrıca attığın vt linkinde 12 bayt diyor attığın dosya 6.13MB hangi akla hitaben paylaştın bunu ?

knkm vanguard çalışıyormu sen warp açarken. Mantık şu şimdi sen başlangıç uygulamalarını kapatınca vanguard da kapatılıyor ya hani ondan pc resleyince vanguard açılmıyor warp açıp valoranta giriyorsun o zaman vanguard açılıyor vanguard pc açılır açılmaz açık olmamalı yoksa wpn kullandığını algılar ve bypass olmaz
hocam ilk başta hizmetlerden otomatige alıyorum baslangıctan her seyi kapıyorum arka plan uygulamalarını kökten kapatıyorum resliyorum warp acıyorum valoranta yeni bir hesapla giriyorum

hvcı kapalı bi sekilde warp acık dediginiz herşey yapılı ama genede hvcı hatası veriyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt