✅Valorant New Spoofer + Bypass Method (Toplu Hali)✅

ValorHackV2

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
YAPILACAKLAR:

1. Olarak Spoofer Yapmak İçin Şu Dosyaları İndirmeniz Lazım: birde
(Bunu Başka Bir Arkadaş Paylaşmıştı Sadece Toplu Olsun Bir Konuda Diye Paylaştım hiçbir dosya benim değil)
2. Olarak exe yi açıyoruz ve 1 yazıp tamam diyoruz (harici birşey yapmayın)
3. PC otomatik hata vermeden reslendi ise başarılı demektir işlem
4. Valorantı İndirin
5. Hizmetlerden VGC yi otomatiğe alın
6. Arka Plan Uygulamalarının Hepsini kapatın
7. Başlangıç Uygulamalarının Hepsini Kapatın
8. PC Restart Atın
9. PC Açılır Açılmaz Valorantı Açmadan Warp Kurulumu Yapıp Açın
10. Valoranta Girin
11. Hata Verirse Görev Yöneticisinden Valoranı Kapatın
12. Valoranta Birdaha girin
13. Oyuna Sorunsuz Girmeniz Gerek
Not: Eğer "commen noob" hatası alıyorsanız ise şu dosyayı indirmeniz gerekmektedir birde

Eğer Oyundan Çıktıysanız veya Attıysa Oyun Sizi Restart Atıp Tekrar Yapın Bu Methodu Çünkü Asıl Amacı Vanguard Kapalı İken İP Adresinin Değişmesidir!!

BEN BÖYLE ÇÖZDÜM VE SORUNSUZ ÇALIŞTI İSTEYEN ARKADAŞLAR BUNLARI YAPABİLİR.

Diğer Herşey Basic Spoof Bilgileri İle Aynı Sadece Bu Kısımlar Böyle

Yapamadığınız veya sorularınız için discord beklerim aşşağıya dc adınızı bırakın ama

Discord: valorhack

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Fix yiyince bypass tekrardan TPM 2.0 ve Secure Boot hatası almaya devam edermiyiz?

Fix yiyince bypass tekrardan TPM 2.0 ve Secure Boot hatası almaya devam edermiyiz?
şuan fix yiyeymez warp fix diyenlerin çoğu bunu bilmiyor vanguard açık olmaması lazım warp açtığın zaman ve oyuna girince lobide kapatabilirsin şuan fix yiyeceğini sanmıyorum çünkü vanguard kapalı iken giriliyor ve vanguard vpn olduğunu algılayamaz

warp fix çalışmıyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt