Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
please someone help for the config, i can't use the cheat from last 3hours

Düşmanın etrafına kitleniyor :/

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
[config]
sensitivity = 7 ; Hassasiyet ayarlari [min-1 max-8]
smoothing = 3 ; yumusaklik ayarlari [min-3 max-9]
mode = 6
trigger = FALSE
[settings]
aim color = PURPLE ; Aim rengi [Mor]
snapping area = HEAD ; Aim yakalama bolgesi [Kafa]
toggle key = MB4 ; Tus atamasi [MB4]
hold or toggle = HOLD
hFov = 90 ; Yukseklik [Min-30legit] [Max-120Rage]
vFov = 90 ; Yatay [Min-30legit] [Max-120Rage]

[Config ayarlarini kisisel bilgisayariniza gore ayarlaya bilirsiniz]
Sol click ayarladığımda maalesef kafa yerine gövdeye ateş ediyor. mb4 ayarlı olduğunda ve kendinize göre ayarı tutturduğunuzda aim kafaya güzel oturuyor fakat bu sefer recoil ayarı yapılmış galiba sol click basıldığında aim kafadan hızlı bir şekilde ayaklara doğru geliyor. kafada kalması daha iyi olurdu. eski versiyon çok daha iyidi. bu aimbot galiba 2-3 aydır vardı sitede bu son hali olmalı. ellerinize sağlık fakat ben sizin eski hileyi 4-5 maçta banlanacağımı bildiğim halde kullanırım en azından zevk alırım. teşekkürler.

bazen kitlenmesede baya iyi bir hile teşekkür ederim

sensitivity = 0.38 ; Hassasiyet ayarlari [min-1 max-8]

?

güzel hile arkadaşlarım gün boyu denedi sorun çıkmadı
lan nasıl çalıştırdınız acaba
girmez 100% güvenli iyi kullanmalar

virüs denetleyici kapatın ve oyun açıldığı zaman hilenin aktif olması için pencereli tam ekran almanız lazım şimdi :) iyi oyunlar

2 farklı mod vardır sprey ve headshot siz hangi modda kullanıyonuz ?

Yeni gelcek olan güncellemede tüm windows sürümlerinin hepsinde çalışcak iyi günler :)
kardeşim modu filan nasıl ayarlıyoruz
[config]
sensitivity = 7 ; Hassasiyet ayarlari [min-1 max-8]
smoothing = 3 ; yumusaklik ayarlari [min-3 max-9]
mode = 6
trigger = FALSE
[settings]
aim color = PURPLE ; Aim rengi [Mor]
snapping area = HEAD ; Aim yakalama bolgesi [Kafa]
toggle key = MB4 ; Tus atamasi [MB4]
hold or toggle = HOLD
hFov = 90 ; Yukseklik [Min-30legit] [Max-120Rage]
vFov = 90 ; Yatay [Min-30legit] [Max-120Rage]

[Config ayarlarini kisisel bilgisayariniza gore ayarlaya bilirsiniz]
Sol click ayarladığımda maalesef kafa yerine gövdeye ateş ediyor. mb4 ayarlı olduğunda ve kendinize göre ayarı tutturduğunuzda aim kafaya güzel oturuyor fakat bu sefer recoil ayarı yapılmış galiba sol click basıldığında aim kafadan hızlı bir şekilde ayaklara doğru geliyor. kafada kalması daha iyi olurdu. eski versiyon çok daha iyidi. bu aimbot galiba 2-3 aydır vardı sitede bu son hali olmalı. ellerinize sağlık fakat ben sizin eski hileyi 4-5 maçta banlanacağımı bildiğim halde kullanırım en azından zevk alırım. teşekkürler.
yav arkdas ben kafayı yicem hileyi aktif ettiğim zaman aim otomatik gö yüzüne çıkıyor ayarlaymıyorum

Aim dağa taşa gidiyor dostlar. Bu fov ayarlarını bilgisayarımızın neyine göre ayarlayacağız ?

hile bilinçsiz kullanılırsa çabuk farkedilir ve kullanan herkes banlanır düşük ayarlarda normal oyundan farksız şekilde oynanırsa ban durumu olmaz bence yaş sınırı getirilmeli 25+ kulanamasın.

hile bilinçsiz kullanılırsa çabuk farkedilir ve kullanan herkes banlanır düşük ayarlarda normal oyundan farksız şekilde oynanırsa ban durumu olmaz bence yaş sınırı getirilmeli 25+ kulanamasın.
Dostum settings ayarlarını bilgisayara göre nasıl yapacağız? Aim dağa taşa kitleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt