Valorant NesValo Aimbot Hack | Free Valorant Cheat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
config kisminda bir dosya olmasi gerek varmi cunku bende calismiyor

hile hala güncel bir şekilde çalışıyor mu acaba ?

Hile menüsü açılıyor ama hiç bir şekilde bir işlem yapmıyor malesef nedenini anlamadım...

"valorant","valorant hile","valorant hack","valorant aimbot","aimbot","valorant hwid","hwid spoofer","valorant spoofer","esp","valorant esp"
1614558608.png

TEKRAR GÜNCELLENDİ : 21.07.2021
CG UI Sayfasına gitmek için tıklayın
CG Loader indirmek için buraya tıkla

Sakın Okuma
Bu hile cheatglobal tarafından paylaşıldı ve yapıldı. Lütfen paylaşırken kaynak belirtin. Aksi halde dmca telif hakkımızı kullanırız. Herneyse, hilede aimbot mevcuttur. Kırmızı, sarı, mor renkteki düşman hedeflerine otomatik olarak aim nişangahınızın kitlenmenizi sağlar. Örneğin farenizi başka bir yöne çevirdiniz ve ateş etmeye başladığınız an hemen fareniz otomatik olarak düşmana doğru gider. Sniperlar ve kolsuzlar için oldukça iyi bir hiledir. Kullanmaya başladığınızda ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Low settings'de kullanmanızı tavsiye ederim. Şimdilik program beta sürümünde olduğu için geliştirilmeye açık. Hatalarını bize söylerseniz programı dahada geliştirebiliriz. Ayrıca diğer aimbot programlarına göre şuanda undetected durumunda ve vanguard tarafından tespit edilmiyor. Herneyse, sakın okuma demem sayesinde demek buraya kadar okudun. Okuduysanız yorum yapın, ters psikoloji işe yarıyor demek ki.

Kılavuz Notları
- Etkinleştirme tuşunuz varsayılan olarak F8'dir , nişan alma yardımını etkinleştirmek/devre dışı bırakmak için
bu tuşa basmalısınız. ON / OFF göstergesini kontrol edebilirsinizemin olmak.
- Ateş tuşu varsayılan olarak Sol Fare Düğmesidir , düğmeye bastığınızda hedeflere nişan alması gerekir.
- Ayarlar sekmesinden oyun tarzınızın tuşlarını da değiştirebilirsiniz.
- Varsayılan olarak mor rengi arıyor , bunu Renkler -> Renk Seç sekmesinden değiştirebilirsiniz.
- Düşmanın anahattının rengini değiştirmek istiyorsanız, onu çalıştırmak için Renkler -> Renk Seç sekmesinden değiştirmelisiniz.
- Nişan alma hatalarıyla karşılaşıyorsanız, Bloom'u video ayarlarından devre dışı bırakmak isteyebilirsiniz .
- Ayarlar -> Yapılandırma sekmesindeki Klasör simgesi aracılığıyla yapılandırmalarınızı bulabilirsiniz .
- Oyun içi çözünürlüğünüz masaüstü çözünürlüğünden farklıysa, masaüstü çözünürlüğünüzü oyun içi
çözünürlüğünüze değiştirip yazılımı yeniden başlatmanız gerekir.
- Sorunlarınız hakkında Discord sunucumuzdan bilgi alabilirsiniz .
- Manuel yasaklara karşı dikkatli olun, Okunaklı olun ve Güvende olun !

Hile Çalışmazsa Ne Yapabilirim?
Eğer hile çalışmazsa ve yüklemeniz gerekiyor. Bunları kurduktan sonra hileyi tekrar açın ve oyuna girin. Eğer halen daha hileyi
çalıştıramıyorsanız bilgisayarınıza temiz bir format atıp windows update'yi açmanız şart, windows update açık olursa sorun çözülecektir. Herneyse LGHUB
ve Vscredict linklerini aşağıya bırakıyorum indirin ve güzelce kurun. Bunları kurduğunuzda artık hileyi çalıştırırken sorun yaşamazsınız. Ayrıca
ayarlar bölümünden Düşman Vurgu Rengi: Mor(Sarı-Mavi Körlüğü) olarak ayarlamalısınız. Görüntü modunu ise Pencereli Tam Ekran yapmalısınız.
Bu renk ayarını hilenin renk bölümünde hangi rengi seçiyorsanız ona göre yapmalısınız. PURPLE seçtiyseniz ayarlarınızı aşağıda resimde gösterdiğim
gibi yapmalısınız. Aksi halde çalışmıyor diye ağlamayın! Yoksa banlarız. Hile pırıl pırıl çalışıyor sadece kullanmasını bilene, talimatları uygulayın!
Bu arada Ekran çözünürlüğünüz genel olarak 1920x1080 olmalıdır. En iyi ve stabil olarak bu ekran çözünürlüğünde güzel çalışıyor.

Oyzs20n.png
aZNekgZ.png

Nasıl Kullanılır
İlk önce cg loader'i indirip yönetici olarak çalıştırın ve bu sayfadan "HİLEYİ ÇALIŞTIR" butonuna basın. Hile açıldıktan sonra bilgisayarınızı bir kereliğine yeniden başlatacaktır. Bilgisayarınız yeniden başlatıldığında bu sefer valorant'a giriş yapın ve daha sonra hileyi çalıştırın. Hileyi çalıştırdıktan sonra giriş yap butonuna basın. Giriş yap butonuna bastıktan sonra açılan menüden ayarlarınızı yapıp hilenin tadını çıkarabilirsiniz. Forumda paylaşılan hazır ayarlar için config dosyalarındanda faydalanabilirsiniz. Ayrıca hile çalışmazsa Windows Update güncelleştirmelerini açın ve logitech ile vscredict gibi gereken tüm programları yükleyin. Hala çalışmazsa aio runtimes yükleyin ve öyle deneyin. Yine çalışmazsa bilgisayarınıza en güncel windows 10 sürümüyle format atın. Eğer sorun yaşarsanız forumdaki konuya yorum yapmanız yeterlidir.

Hilenin Videosu
Video birazdan geliyor..​

arkadaşlar indirdim yeni bir hesapla 1 el derecesiz 2 el ölüm kalım maçı attım 1 gün sonra kalıcı uzaklaştırma aldın die bildirim geldi :(((

arkadaşlar indirdim yeni bir hesapla 1 el derecesiz 2 el ölüm kalım maçı attım 1 gün sonra kalıcı uzaklaştırma aldın die bildirim geldi :(((
Dostum hile zaten Detected sorunsuz çalışıyor ama maximum 2 saat içinde banlatıyor eğer spoof bilmiyorsan veya yapamıyorsan indirmen saçma.
Umarım biliyorsundur...

• Beğen
Tepkiler: met
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt