ShyDreamer
Efsane Üye
Anladık sıpam yapıyon @L3GAnakart ban olayı varmı
Anladık sıpam yapıyon @L3GAnakart ban olayı varmı
herşeye spam diyorsunuz bir soru sordum niye ön yargılısınız bu kadarAnladık sıpam yapıyon @L3G
Soruda bin kez sorulmuş bir soru ayrıca detected diyoruz anakart ban olayı varmı diyorsun ard arda 2 mesaj atıyorsunherşeye spam diyorsunuz bir soru sordum niye ön yargılısınız bu kadar
istediğim gibi sorabilirim bu seni ilgilendirmez ayrıca hile hakkında konuşuyorum sende bana spam diyerek yorum kasıyorsun ona bakarsan boş yapma işine bak lütfenSoruda bin kez sorulmuş bir soru ayrıca detected diyoruz anakart ban olayı varmı diyorsun ard arda 2 mesaj atıyorsun
Ben neden mesaj kasayım zaten efsane üyeyim ayrıca klavyeden boş yapma yazmak kolay geliyor değilmi kardeşim forum kurallarına bak spam yapmak yasaktıristediğim gibi sorabilirim bu seni ilgilendirmez ayrıca hile hakkında konuşuyorum sende bana spam diyerek yorum kasıyorsun ona bakarsan boş yapma işine bak lütfen
efsane üye olman beni alakadar etmiyor ayrıca spam yasak olduğunu biliyorum mesaj kasmak sadece üye permi içinmi sence belki çok mesajın oldugu için ilerde mod olabilirsin kurallarıda okudum merak etme spam yapmıyorum moda etiket atıyorsun zaten o ilgilenir senin uzatmana gerek yok yani burasıda tartışma yeri değil konuyu kapatırsan sevinirimBen neden mesaj kasayım zaten efsane üyeyim ayrıca klavyeden boş yapma yazmak kolay geliyor değilmi kardeşim forum kurallarına bak spam yapmak yasaktır
Moda attım mesajını sildi zaten ayrıca çok mesajı olan moderatör olmuyor öyle bir amacımda yok forumdan zerre anlamadığın belli boş yapma diyorsun sonrada tartışmayalım diyorsun şimdi ne diyeyim ben sana ? komikefsane üye olman beni alakadar etmiyor ayrıca spam yasak olduğunu biliyorum mesaj kasmak sadece üye permi içinmi sence belki çok mesajın oldugu için ilerde mod olabilirsin kurallarıda okudum merak etme spam yapmıyorum moda etiket atıyorsun zaten o ilgilenir senin uzatmana gerek yok yani burasıda tartışma yeri değil konuyu kapatırsan sevinirim
ben kullandım önerilen ayarlarda kullanmama rağmen 1 gün geçmeden anakart banı yedim kullanmanı tavsiye etmemherşeye spam diyorsunuz bir soru sordum niye ön yargılısınız bu kadar