cinde acilcak ama wechat gibi şeylere gerek olmadan herkes girebilcek globale açılıyor ama sadece çin sunucusu pingli olcakglobal icin cıkıs tarihi yok ki 19 agustosta cinde acılcak sadece
benim bildgim wechat ve qq olanlar girebilio sadece ersin cakı abim bugun oyle bi video cekmisti bilmiom tamcinde acilcak ama wechat gibi şeylere gerek olmadan herkes girebilcek globale açılıyor ama sadece çin sunucusu pingli olcak
valla suan wechatle iosta oynayabiliom ben oyuna cok beklenti yuksek olmasın bence fps sorunları fazlasıyla var ve aim almak fln baya öğrenmek lazım oyunu daha bugün başladım 10 15 kill aliom sariyo oyunbenim bildgim wechat ve qq olanlar girebilio sadece ersin cakı abim bugun oyle bi video cekmisti bilmiom tam
kanki globale açılmadı çindeki herkes girebilcek diğer ülkelerdede girersinde qq veya we chat gerekliicinde acilcak ama wechat gibi şeylere gerek olmadan herkes girebilcek globale açılıyor ama sadece çin sunucusu pingli olcak
Bende wechat Var İosda Nasıl Oynarımkanki globale açılmadı çindeki herkes girebilcek diğer ülkelerdede girersinde qq veya we chat gereklii
global değil çin wechatle gircenValorant mobil duyuruldu yaklaşık 10 gün sonra globale çıkıyor bende kapalı betadayken hile yapayım dedim eğer valo mobil kapalı betaya girişi olan android arkadaşlar varsa konuya dc bırakabilirmi
oynayamazsınBende wechat Var İosda Nasıl Oynarım