Valorant Medusware Crâck (lastest version)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
auto key = 123;
if(input != key)
return 0;
LoadCheat();
sen burda if'i patchlemişsin yanlış key girsen bile program return 0; yapmıyor eğer burda input functionı executlanmadan önce "jmp LoadCheat" yapsaydın milletin input girmesine gerek kalmazdı ve Bullshitlediğiniz nop'u da kullanmazdınız.
Loaderı indirip gösterirmisin hacı nası yapcaz onu be hadi düzenle paylaşta görelim.
kral madem o kadar bilgilisin bize bi runtime byte patcher yapta paylaş konudan bu arkadaşlar hiçbirşeyden anlamıyor

giriş ekranı gelcek bekle diyom gelince f2 bascan
oldu hocam. sağolun ;)
jmpı atmamızın amacı direkt 2. koruma if else girmeden fonksiyonu bitirmesi
Hocam maça girdim rakibin yerini göstermiyor kendi arkadaşlarımın ESP'sini gösteriyor anlamadım gitti
jmpı atmamızın amacı direkt 2. koruma if else girmeden fonksiyonu bitirmesi
sadece takım arkadaşlarımın ESP'si gözüküyor rakibin görünmüyor.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
oldu hocam. sağolun ;)

Hocam maça girdim rakibin yerini göstermiyor kendi arkadaşlarımın ESP'sini gösteriyor anlamadım gitti

sadece takım arkadaşlarımın ESP'si gözüküyor rakibin görünmüyor.
@MedusaWare düzeltsin tekrar kıralım hileyi bizde bu kadar kötü hile olduğunu bilmiyorduk kusura bakmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt