ya ban yersen
yerimi aldım oyunu ındırıyorum sırf denemek ıcın
yerimi aldım oyunu ındırıyorum sırf denemek ıcın
@MedusaWare @WalterWhite söyleyelim düzeltsin yeni sürümde tekrar kırarız.la oyuna girdim takım arkadaşlarımı karşı takım gibi gösteriyo aim esp onlara işliyo a:Sd.AD napcam
belkıde acmıyorumdurya ban yersen
reis f2 basıp "1,2,3" yazısını bekleyeyip 1 bastığım halde mavi yazılar değil de kırmızı yazılar ile tekrar "1,2,3" çıkıyor@MedusaWare @WalterWhite söyleyelim düzeltsin yeni sürümde tekrar kırarız.
bak açılıcak ya bekle f2 basma seçenekler gelicek 123 o zaman f2 bas geri dön giris de giris yap random bilgilerlereis f2 basıp "1,2,3" yazısını bekleyeyip 1 bastığım halde mavi yazılar değil de kırmızı yazılar ile tekrar "1,2,3" çıkıyor
1 2 3 yazısını bekleyip f2 bascanreis f2 basıp "1,2,3" yazısını bekleyeyip 1 bastığım halde mavi yazılar değil de kırmızı yazılar ile tekrar "1,2,3" çıkıyor
@MedusaWare @WalterWhite düzeltin la kendi takimimi gösteriyo düsman olarak@MedusaWare @WalterWhite söyleyelim düzeltsin yeni sürümde tekrar kırarız.
Valorant Miraka New ESP Source@MedusaWare @WalterWhite düzeltin la kendi takimimi gösteriyo düsman olarak