kardeşim, f2 basmadan önce diğer ekrandan giriş-kayıt yazılarının gelmesini bekle. Ondan sonra f2 bas. Herşeyden önce "program data" dan "Medusa" klasörünü sil öyle baştan yapkullanıcı sistemde bulunamadı diyor patch yapmama rağmne
Konuları okudum ypatım şimdi diğerlerinin aldığı 000000 vb. hatayı alıyorum yeniden başlatıcam eyw yardımın için <3kardeşim, f2 basmadan önce diğer ekrandan giriş-kayıt yazılarının gelmesini bekle. Ondan sonra f2 bas. Herşeyden önce "program data" dan "Medusa" klasörünü sil öyle baştan yap
yardımcı olurmusun reiskardeşim, f2 basmadan önce diğer ekrandan giriş-kayıt yazılarının gelmesini bekle. Ondan sonra f2 bas. Herşeyden önce "program data" dan "Medusa" klasörünü sil öyle baştan yap
knk bak şimdi anlatıyorum ama 1 maçta ban yedim açıyorsun ya medusa loader gleiyoıryardımcı olurmusun reis
knk driver hatasını bende alıyorum sanırım windows 11 kullanmamız ile alakalı çözemedimdriver hatası alanlar yeniden başlatsın pcsinde anti virüs varsa kapatsın faceit veya kaspersky varsa direkt silsin