Çalışmıyor Valorant MedusaWare 2.0 Crâck (yeniden...)

3 el oynadım ban yedim. Ama garip olan şu ki hwid atmadı, sadece char'a perpma attı :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kullanıcı sistemde bulunamadı diyor patch yapmama rağmne

kullanıcı sistemde bulunamadı diyor patch yapmama rağmne
kardeşim, f2 basmadan önce diğer ekrandan giriş-kayıt yazılarının gelmesini bekle. Ondan sonra f2 bas. Herşeyden önce "program data" dan "Medusa" klasörünü sil öyle baştan yap

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kardeşim, f2 basmadan önce diğer ekrandan giriş-kayıt yazılarının gelmesini bekle. Ondan sonra f2 bas. Herşeyden önce "program data" dan "Medusa" klasörünü sil öyle baştan yap
Konuları okudum ypatım şimdi diğerlerinin aldığı 000000 vb. hatayı alıyorum yeniden başlatıcam eyw yardımın için <3

1 maçta ban attı :D

yardımcı olurmusun reis
knk bak şimdi anlatıyorum ama 1 maçta ban yedim açıyorsun ya medusa loader gleiyoır

orada

1-login
2-kayıt ol
3-xxx
birşeyler yazıyor o geldiğinde tryptamine.cc nin şeyine giriyon f2 basıyon sonra 1 e basıp login yapıyorsun salla bilgileri

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt