Çalışmıyor Valorant MedusaWare 2.0 Crâck (yeniden...)

aynı şekilde f2 ye basıyorum pach atıyor pach bitmeden loaderden giriş ekranı gelmiyor gelince de girince mevcut değil diyor

dostum bak şimdi loaderı açtın bekle giriş yap fln kısmı gelince f2 ye bas sonra hızlıca giriş yap bilgileri salla olması lazım
dostum bak şimdi loaderı açtın bekle giriş yap fln kısmı gelince f2 ye bas sonra hızlıca giriş yap bilgileri salla olması lazım
bn normal giriş yeri gelmeden yapıyormuşum yaptım oldu ama driver hatası var gene

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@sedatsen47 @metesd0
Bakın attığımız exeyi yönetici çalıştırın bekleyin sağa loader gelcek başlığında loader.exe felan yazar onu bekleyin ne zaman o exeye yazılar gelirse f2ye basın sonra giriş yapın bilgileri sallayın
exeyi yönetici açmak önemli

aynı şekilde f2 ye basıyorum pach atıyor pach bitmeden loaderden giriş ekranı gelmiyor gelince de girince mevcut değil diyor
GÜZEL KARDEŞİM AÇILAN MEDUSAWARE PENCERESİNDE GİRİŞ YAP EKRANININ GELMESİNİ BEKLE HİÇBİRŞEYE BASMA SADECE BEKLE , GİRİŞ YAP EKRANI GELDİĞİNDE F2 TUŞUNA BAS PATCH YAZILARI GELİNCE GİRİŞ YAP

ELine sağlık. Medusaya'da geçmiş olsun aga ne diyeyim. Adamlar her gün Crâck yio aq

GÜZEL KARDEŞİM AÇILAN MEDUSAWARE PENCERESİNDE GİRİŞ YAP EKRANININ GELMESİNİ BEKLE HİÇBİRŞEYE BASMA SADECE BEKLE , GİRİŞ YAP EKRANI GELDİĞİNDE F2 TUŞUNA BAS PATCH YAZILARI GELİNCE GİRİŞ YAP
yaptım olduda driver hatası vaaar

giriş oldu yalnız driver hatası verdi:( yinede teşekkür ederim herkese

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
driver hatası alanlar yeniden başlatsın pcsinde anti virüs varsa kapatsın faceit veya kaspersky varsa direkt silsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt