Muty361
Uzman Üye
misal senin de bu arkadaş gibi yaptığın şeylere ben pasterim diyip kabullenmen lazım. ama maymun olduğun için kabullenemionçok gurur verici durum şu an
misal senin de bu arkadaş gibi yaptığın şeylere ben pasterim diyip kabullenmen lazım. ama maymun olduğun için kabullenemionçok gurur verici durum şu an
olum siz kimsiniz kıskanmaktan başka bir şey yapamıyorsun benden exe dilenen eziğin tekisin lütfen git bir şeyler satmaya çalış çok rezil herifsinmisal senin de bu arkadaş gibi yaptığın şeylere ben pasterim diyip kabullenmen lazım. ama maymun olduğun için kabullenemion
Senden exe dilenmek wuw hem paster hem bipolar üstüne şizofreni woww aşırı komikkkkkkkkkkolum siz kimsiniz kıskanmaktan başka bir şey yapamıyorsun benden exe dilenen eziğin tekisin lütfen git bir şeyler satmaya çalış çok rezil herifsin
sa hocam reflo kek update gelir mi?olum siz kimsiniz kıskanmaktan başka bir şey yapamıyorsun benden exe dilenen eziğin tekisin lütfen git bir şeyler satmaya çalış çok rezil herifsin
hyrsa hocam reflo kek update gelir mi?
olum ses bile gelemiyorsun korkaksın korkularınla yüzleşemiyorum senden bin kat daha iyi olduğumu biliyorsunSenden exe dilenmek wuw hem paster hem bipolar üstüne şizofreni woww aşırı komikkkkkkkkkk
aynı kavgayı siz 6 hafta önce de yaptınız ses gelemiyorsun falan gibi ben mi hayal görüyorum aaqolum ses bile gelemiyorsun korkaksın korkularınla yüzleşemiyorum senden bin kat daha iyi olduğumu biliyorsun
nev-i şahsına münashır update hocam özel Paste Buyildsa hocam reflo kek update gelir mi?
bana da buyild yolumuzu bulak hoc,AMnev-i şahsına münashır update hocam özel Paste Buyild