kanka oraya 14 ila 20 level arası diye belirttim bazı beta hesapları oldugu için girebiliyordu şimdi şikayet edip hala ticketten hesap istiyor14 level diyor kanka ozurlumusun adam unranked diye belirtmemiş
evet var kanka insanlar smurfluk için alıyoryazmıcaktın knk ozman niye yazıyorsun derecesiz hesap alan mı var
sen demedın mı 17 level hesap verebılırım dıyekanka oraya 14 ila 20 level arası diye belirttim bazı beta hesapları oldugu için girebiliyordu şimdi şikayet edip hala ticketten hesap istiyor
evet var kanka insanlar smurfluk için alıyor
Sonra haklı olduğumuz için vermemeyi düşündük dost.sen demedın mı 17 level hesap verebılırım dıye
kanka hakaret ediyorsun benim belkide satışlarımı düşürecek bana olmayan bişey yüzünden d0landırıcı demen sonra geliyorsun hesab ver tamam knk diyorsunsen demedın mı 17 level hesap verebılırım dıye ben mı
kardeşim şikayet aç hakkımda kim haklı ortada ticket sslerinide at amasiz bilirsiniz knk haklı olan benım dereceli hesap satmıyorsan yazmıcaksın
şikayet konusu aç kanka konuyu kirletmesiz bilirsiniz knk haklı olan benım dereceli hesap satmıyorsan yazmıcaksın