Valorant lord software spoff crackliyenlere h.o

eğer pcnizde açarsanız önceden kullandıgınız hilelerin keyini alıyor geçmiş olsun
bende Lordda çalışıyorum direk indirme linkini kopyalamış rat değil sanırım ama boyutu aynı ve aynı site aynı paylaşan kişi

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
türküm kardeşim sadece türk hileleri kullanmıyorum

askerliğimi bile yaptım 6 ay bu ülkeye çoluk çocuksun konuşma
hahaha coluk cocuk diyorsun bilmeden konusuyorsun r yapma canim tabi yapacan ulkesiz soyle yuksek sesle soyle yuksek sesle TÜRKÜM de bakayim .d

hahaha coluk cocuk diyorsun bilmeden konusuyorsun r yapma canim tabi yapacan ulkesiz soyle yuksek sesle soyle yuksek sesle TÜRKÜM de bakayim .d
ne anlatıyon bro harbi 2 gram beynin yok ne r yapıcam türk hilesi kullanmıyoruz diye türk olmuyomuyuz aptal 3 ıq

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ne anlatıyon bro harbi 2 gram beynin yok ne r yapıcam türk hilesi kullanmıyoruz diye türk olmuyomuyuz aptal 3 ıq
max TÜRK felan diyon knk bu arada buyuk harflerle yaz canim beynin ermez senin bu aleme ikile kukurt

aferin canim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt