respectshoping
Bronz Üye
ücretli dostum detaylı bilgi için
𝘈𝘩𝘮𝘦𝘵#8962
söylermisin acaba
𝘈𝘩𝘮𝘦𝘵#8962
söylermisin acaba
Dostum listedeki mouselardan biri olmak zorundamousem logitech g29 ama bende klavyede logitech olduğu için mousem G-Hub da gözükmüyor yardımcı olabilirmisin acaba nasıl gözükür orda
discord : Alestiro ∾#4164
If he tries charging you for a bypass. FSP#2542
Thank you for the share. @paramedic 0 Virus Total Detections and it works. So thank you. Good contribution to the forum.
But I feel like this is already a widely used thing, I've seen this source in multiple forums alreaÇalışıyor video düne aitçalışmıyor buarada
Knka ben hâlâ kullanıyorumbro çalışmıyor ki fixlendi ya valoda
Kanka mouse ta destek yoksa çalışmaz G-Hub veya lgsmousem logitech g29 ama bende klavyede logitech olduğu için mousem G-Hub da gözükmüyor yardımcı olabilirmisin acaba nasıl gözükür orda
discord : Alestiro ∾#4164
knka çaılışmaz editleyebilecek arkadaşlar varmı bilmiyorumbende monster pusat var
Fixleme yöntemi derken bişey fixlemenize gerek yok ki adımları takip edip Logitech profiline scripti ekleyin sadeceusta fixleme yönetmi çalışmıyor başka bi yöntem varsa açıklarmısınız
Sen ciddi misin kral vay be hemen denicemBeyler size en kral makroyu söylüyorum fareyi yavaşça aşağı doğru çekin, silaha bakıp hangi yöne dönüyorsa onun tersine doğru fareyi çevirin, birkaç pratikle hayırlı olsun.