Valorant Logitech Macro(KONUYU KİLİTLER MİSİNİZ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
If he tries charging you for a bypass. FSP#2542
Thank you for the share. @paramedic 0 Virus Total Detections and it works. So thank you. Good contribution to the forum.
But I feel like this is already a widely used thing, I've seen this source in multiple forums already. lol

Son düzenleme:
mousem logitech g29 ama bende klavyede logitech olduğu için mousem G-Hub da gözükmüyor yardımcı olabilirmisin acaba nasıl gözükür orda
discord : Alestiro ∾#4164

mousem logitech g29 ama bende klavyede logitech olduğu için mousem G-Hub da gözükmüyor yardımcı olabilirmisin acaba nasıl gözükür orda
Dostum listedeki mouselardan biri olmak zorunda
If he tries charging you for a bypass. FSP#2542
Thank you for the share. @paramedic 0 Virus Total Detections and it works. So thank you. Good contribution to the forum.
But I feel like this is already a widely used thing, I've seen this source in multiple forums alrea
çalışmıyor buarada
Çalışıyor video düne ait
bro çalışmıyor ki fixlendi ya valoda
Knka ben hâlâ kullanıyorum
Kanka mouse ta destek yoksa çalışmaz G-Hub veya lgs

NOT: Ben yazdığım mesajları niye silemiyorum sanırım beceriksizim :lazerdoge:

Son düzenleme:
usta fixleme yönetmi çalışmıyor başka bi yöntem varsa açıklarmısınız

Beyler size en kral makroyu söylüyorum fareyi yavaşça aşağı doğru çekin, silaha bakıp hangi yöne dönüyorsa onun tersine doğru fareyi çevirin, birkaç pratikle hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt