civcivkral11
Bronz Üye
knk mausumun markası inca img gt15marka model verirseniz yardımcı olmaya çalışırım
knk mausumun markası inca img gt15marka model verirseniz yardımcı olmaya çalışırım
hocam diğer model mouseların programları komut dosyası çalıştırıyorsa olma ihtimali var her mousu test edemiyorum direk logitech için yazılmış bir komut dosyasıHocam rampage smx-r111 mouse modele olurmu birşeyler.
dostum diğer mark modeller hakkında yeterli seviyede bilgim yokknk mausumun markası inca img gt15
nasıl?ben bunun fixini çözebiliyorum
Hocam ben hem Windows 11 ve 10 nün son sürümünde denedim çalışıyor sorunsuz, g-hub sürümünü yüklerim hocam kurulumu linkler üstünden uygulayın sürümlerde yazan 21h1 ve üstü yazar yani son sürümde de çalışırAttığın linkte g-hub indirme linki yok baya taradım bulamadım sanırım güncel versiyon yerine eski versiyon lazım . bana linki atabilirmisin rica etsem
not buldum fakat konuya eklemen gereken bazı şeyler var
scriptin çalışıtğı windows sürümleri varmış
21H1 - 20H2
Bir çok kişi çalıştıramamış bence sanmıyorum ama dediğin gibide olabilir.Hocam ben hem Windows 11 ve 10 nün son sürümünde denedim çalışıyor sorunsuz, g-hub sürümünü yüklerim hocam kurulumu linkler üstünden uygulayın sürümlerde yazan 21h1 ve üstü yazar yani son sürümde de çalışır