Hadron12461
Normal Üye
bu aksam bu bat dosyasını calıstırcam bios update ile anakart seri numaramı değiştiricem sonucu yazarım
ya ben daha yeni format attım spoofer yaptım amidewin yaptım bu yöntemle 1 kere kaldırmıştım banımı ama şimdi kaldıramıyorum poligona giriyorum bitiyriyorum 1 maç giriyorum direk ilk elden val 5 veriyorRegeditteki kalıntıları silmeden bir işe yaramaz evet banini kaldırabilirsin fakat eninde sonunda vanguard farkedip ban aticaktir. Tahminimce 1-2 gün arası.
İyi forumlar.
Bios update yaptin mi yapmadiysan ban yemen çok normal eğer yaptiysan ve hala ban yiyorsan amidewin yöntemi fix olabilir yada riot attığı ban sistemini degistirmis olabilir çünkü forumda birçok kişide amidewin yönteminin çalışmadığını gördüm.ya ben daha yeni format attım spoofer yaptım amidewin yaptım bu yöntemle 1 kere kaldırmıştım banımı ama şimdi kaldıramıyorum poligona giriyorum bitiyriyorum 1 maç giriyorum direk ilk elden val 5 veriyor
şimdi bios up down yapmadım ama geçen bikere yapmıştım ondan sonra ban yedim bidahada yapmadım şimdi yapsam tekrarmı format atmam lazımBios update yaptin mi yapmadiysan ban yemen çok normal eğer yaptiysan ve hala ban yiyorsan amidewin yöntemi fix olabilir yada riot attığı ban sistemini degistirmis olabilir çünkü forumda birçok kişide amidewin yönteminin çalışmadığını gördüm.
Bak şimdi valoranttaki banını kaldırmak içinşimdi bios up down yapmadım ama geçen bikere yapmıştım ondan sonra ban yedim bidahada yapmadım şimdi yapsam tekrarmı format atmam lazım
Yalnız bu bat dosyası tam çalışmayabilir dediğim gibi vanguard bilgisiyarda hizmet olduğu için tam silmez bazı regedit kayıtlarını ve cmd kapanana kadar çalıştırın açık bırakın bat dosyasındaki komut uzun olduğu için yavaş yazar cmd yebu aksam bu bat dosyasını calıstırcam bios update ile anakart seri numaramı değiştiricem sonucu yazarım
Knaaka san bat lazım bende link yok ama biraz araştır bul gerçekten işini görürValorant loglarını pcimden nasıl temizleyebilirim
dosya kaldırılmıs hocam :/Sana vereceğim linkteki bat'ı yönetici aç
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir