valorant log dosyalarını temizleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu aksam bu bat dosyasını calıstırcam bios update ile anakart seri numaramı değiştiricem sonucu yazarım :)

Regeditteki kalıntıları silmeden bir işe yaramaz evet banini kaldırabilirsin fakat eninde sonunda vanguard farkedip ban aticaktir. Tahminimce 1-2 gün arası.
İyi forumlar.

Regeditteki kalıntıları silmeden bir işe yaramaz evet banini kaldırabilirsin fakat eninde sonunda vanguard farkedip ban aticaktir. Tahminimce 1-2 gün arası.
İyi forumlar.
ya ben daha yeni format attım spoofer yaptım amidewin yaptım bu yöntemle 1 kere kaldırmıştım banımı ama şimdi kaldıramıyorum poligona giriyorum bitiyriyorum 1 maç giriyorum direk ilk elden val 5 veriyor

ccleaner kulanabilirsin ama eğer bütün herşeyi kaldırmayı soruyorsan valorantta dahil bunun la alakalı bir konu açılmıştı

ya ben daha yeni format attım spoofer yaptım amidewin yaptım bu yöntemle 1 kere kaldırmıştım banımı ama şimdi kaldıramıyorum poligona giriyorum bitiyriyorum 1 maç giriyorum direk ilk elden val 5 veriyor
Bios update yaptin mi yapmadiysan ban yemen çok normal eğer yaptiysan ve hala ban yiyorsan amidewin yöntemi fix olabilir yada riot attığı ban sistemini degistirmis olabilir çünkü forumda birçok kişide amidewin yönteminin çalışmadığını gördüm.

Bios update yaptin mi yapmadiysan ban yemen çok normal eğer yaptiysan ve hala ban yiyorsan amidewin yöntemi fix olabilir yada riot attığı ban sistemini degistirmis olabilir çünkü forumda birçok kişide amidewin yönteminin çalışmadığını gördüm.
şimdi bios up down yapmadım ama geçen bikere yapmıştım ondan sonra ban yedim bidahada yapmadım şimdi yapsam tekrarmı format atmam lazım

şimdi bios up down yapmadım ama geçen bikere yapmıştım ondan sonra ban yedim bidahada yapmadım şimdi yapsam tekrarmı format atmam lazım
Bak şimdi valoranttaki banını kaldırmak için
1.)Valorantin bıraktığı log dosyalarını temizlemek gerek bunun için format atıyoruz.
2.)Bıos update yapıyoruz .
3.)Anakartimizdaki Motherboard S / N ve UUİD leri değiştiriyoruz.
4.)Harddisk Seri Numaramizi değiştiriyoruz (Harddisk SerialNumber Changer kullanabilirsin.)
5.)Modemine reset at.(IP adresin değişsin istersen Tmac changer ile mac adresinide degistirebilirsin.)
Bu dediklerimi eksiksiz bir şekilde yaparsan valoranttaki banını kaldirirsin.
İyi forumlar.

bu aksam bu bat dosyasını calıstırcam bios update ile anakart seri numaramı değiştiricem sonucu yazarım :)
Yalnız bu bat dosyası tam çalışmayabilir dediğim gibi vanguard bilgisiyarda hizmet olduğu için tam silmez bazı regedit kayıtlarını ve cmd kapanana kadar çalıştırın açık bırakın bat dosyasındaki komut uzun olduğu için yavaş yazar cmd ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt