Videodaki hata silinmesi gereken tüm kayıt defterlerini bulamadıgı için verdigi bir hata hatayı ortadan kaldırmak için sadece buldugu kayıt defterlerini silecek şekilde derleyip indirme linkini yeniliyorum.
Link yenilendi.

Format atmadan valorantın log dosyalarını ve kayıt defteri girdilerini siliyor hwid banınız varsa formatsız spoof atmaya yarayabilir henüz denenmedi bunu kullanıp 0 bir hesaba giriş yaparak deneme yapabilirsinz
bu programı source olarak paylaşsan daha yararlı olabilirdi spooferlara eklemek isteyen olabilir yada harici kullanmak isteyenlerin işinin görebilir sana kalmış tabi

bu programı source olarak paylaşsan daha yararlı olabilirdi spooferlara eklemek isteyen olabilir yada harici kullanmak isteyenlerin işinin görebilir sana kalmış tabi
Program powershell temelli çalışıyor verdigim yollardaki log dosyalarını ve kayıt defterlerini siliyor isteyen herkes programın içerisindeki komutlara ulaşabilir geliştirmeye açık

Formatsız spoof olmaz diyenler nerde la :D

Valorantta banı delay bulunan/formatsız spoof atmak isteyen arkadaşlar deyenebilir iyi formlar.
Eksikleri iletirseniz zamanla geliştirip daha iyi bir duruma getirebiliriz.
hocam şimdi ben bir kere forumdaki bedava hileyi kullanmıştım sonra 4 ay cihaz banı yedim şimdi 4 ayın bitmesine 5 gün fln kaldı hiç spoof atmadım banım açılınca delay ban olur mu ?

hocam şimdi ben bir kere forumdaki bedava hileyi kullanmıştım sonra 4 ay cihaz banı yedim şimdi 4 ayın bitmesine 5 gün fln kaldı hiç spoof atmadım banım açılınca delay ban olur mu ?
Yok olmaz kanka sakın spoofer felan deneme 5 gün kaldıysa uzamasını

bununla ilgili ticket açıp destekten bilgi almanız daha saglam olur

Kral bütün loglari temizliyor demi
Yerel log dosyalarını ve kayıt defterindeki logları temizliyor
reg query "HKEY_CURRENT_USER\Software\Riot Games" >nul 2>&1 && reg delete "HKEY_CURRENT_USER\Software\Riot Games"
reg query "HKEY_CURRENT_USER\Software\Riot Client" >nul 2>&1 && reg delete "HKEY_CURRENT_USER\Software\Riot Client"
reg query "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Riot Games" >nul 2>&1 && reg delete "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Riot Games"
reg query "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Riot Games" >nul 2>&1 && reg delete "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Riot Games"
reg query "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Riot Client" >nul 2>&1 && reg delete "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Riot Client"
reg query "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Riot Client" >nul 2>&1 && reg delete "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Riot Client"
C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Riot Games\Valorant\Saved\Logs
C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Riot Games\Riot Client\Logs
C:\Program Files\Riot Vanguard
C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Riot Games\Valorant\Saved\Crashes

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Üst Alt