candalgc

Can Dalgıç
Emekli Mod
İletişim

Gereksinimler & Requirements
PowerShell
(PowerShell Windows 7 ve sonrası tüm Windows sürümlerinde yüklü olarak gelir, dolayısıyla ek bir şey yüklemeye gerek yoktur.)

:turkish:Özellikler
Kayıt defteri ve yerel log doyalarını temizler herhangi bir hata durumunda bulundugu konuma hata mesajı.txt dosyası çıkarır.

:english:Features
It cleans the registry and local log files, and in case of any error, it extracts an error message.txt file to its location.

:turkish: Ne işe yarar?
Valorant oyununda delay banınız mevcutsa veya tespit edilip edilmediginden şüphelendiginiz bir yazılım kullandıysanız son log dosyalarını siler eski yasaklanmanızı kaldırmaz yeni girdigin hesapların ban yemesini engeller.Hwid banları kaldırmaz veya engellemez hwid banı kaldırmak için spoofer kullanmanız gerekir.Sadece log dosyalarını siler banı kesin kaldırır veya kaldırmaz durumu yoktur.

:english: What does it do?
If you have a delay ban in the valorant game or if you have used a software that you suspect whether it has been detected or not, it deletes the last log files, does not remove your old ban, does not remove your old ban, and prevents new accounts from being banned. Hwid does not remove or block bans, you must use a spoofer to remove the hwid ban.It only deletes log files, there is no definite removal or not of the ban.

:turkish:Nasıl Kullanılır
Valorant Log Cleaner Cheat Global.exe'yi yönetici olarak çalıştırın, karşınıza gelen ekranda 1'e basıp enter'a bastıktan sonra otomatik olarak log dosyalarını silmeye başlıyacaktır.

:english:How To Use
Run Valorant Log Cleaner Cheat Global.exe as administrator, press 1 on the screen that appears, press enter and it will automatically start deleting log files.

Not:Yönetici olarak çalıştırın.
Note: Run as administrator.

Proje geliştirilmeye açıktır şuan için yerel log dosyalarını ve kayıt defteri girdilerini siler bat olarak konuda paylaşıldı banı %100 kaldırmaz logları temizler.

Son düzenleme:
Valorantta banı delay bulunan/formatsız spoof atmak isteyen arkadaşlar deyenebilir iyi formlar.
Eksikleri iletirseniz zamanla geliştirip daha iyi bir duruma getirebiliriz.

Valorantta banı delay bulunan/formatsız spoof atmak isteyen arkadaşlar deyenebilir iyi formlar.
Eksikleri iletirseniz zamanla geliştirip daha iyi bir duruma getirebiliriz.
spoof attıkça delaya düşüyorum anakart ve ssd değiştirdim kullansam iş görür mü ?

elinize saglık hocam binevi format ıslemı görüyor diyebilir mıyız hocam

spoof attıkça delaya düşüyorum anakart ve ssd değiştirdim kullansam iş görür mü ?
Yerel log dosyalarını temizler alttaki yorumda da belirtildigi gibi binevi format işlevi görür
elinize saglık hocam binevi format ıslemı görüyor diyebilir mıyız hocam
Evet tam olarak format işlevi görüyor diyebiliriz kayıt defteri girdilerini ve yerel log dosyalarını siler

Yerel log dosyalarını temizler alttaki yorumda da belirtildigi gibi binevi format işlevi görür

Evet tam olarak format işlevi görüyor diyebiliriz kayıt defteri girdilerini ve yerel log dosyalarını siler
konuyu kirletmemek adına dmden birşeyler yazdım bakabilir misiniz

hocam delayım var suan şimdi bunu çalıstırsam bundan sonraki hesaplarda ban yemeden mi oynuyacagım anlamadım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hocam delayım var suan şimdi bunu çalıstırsam bundan sonraki hesaplarda ban yemeden mi oynuyacagım anlamadım
yok krdşm 2 eline de birer elif betese alıp ayetel kürsü okuyon sonra vgc bypass oluyo ban kalkıyo

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt