- İletişim
gel ürün daha bu gün geldi disord.gg/lordservicespıyasada ud urun kalmadı hepsı Crâck yedı sırada ne var
gel ürün daha bu gün geldi disord.gg/lordservicespıyasada ud urun kalmadı hepsı Crâck yedı sırada ne var
yokyetkililer onaylayacak mı artık ?
cok beklersin ağamyetkililer onaylayacak mı artık ?
senden icazet alcaklar bide. ne değişik insanlar var forumda.yetkililer onaylayacak mı artık ?
ne diyorsun dostum adamlara iyilik yapıp 3 5 kuruş indirim yapıyoruz bir durum kolluyor ki paneli silsin yani arka planı bilmeden kimseye de sallamaadamın hilesi sayesinde ekmek alabildin evine aç ucube
Güzel kardeşim crâck konuları bildiğim kadarıyla virüs kısmından onaylanmıyor sadece çalışıyor/çalışmıyor diye onaylanıyor, onun dışında kullanımı sana ait. Önceki mesajlarda bir arkadaşımız ağ bağlantıları derlemiş sorun yok, bu foruma 2 yıldır bu tarz hileler kırıp paylaştık & paylaştım emin ol içinde zararlı bir yazılım yok, benim kullanıcıyla derdim de yok.yetkililer onaylayacak mı artık ?
çalışıyor/çalışmıyor yazmıyor?Güzel kardeşim crâck konuları bildiğim kadarıyla virüs kısmından onaylanmıyor sadece çalışıyor/çalışmıyor diye onaylanıyor, onun dışında kullanımı sana ait. Önceki mesajlarda bir arkadaşımız ağ bağlantıları derlemiş sorun yok, bu foruma 2 yıldır bu tarz hileler kırıp paylaştık & paylaştım emin ol içinde zararlı bir yazılım yok, benim kullanıcıyla derdim de yok.