Çözüldü Valorant kullanmadığım hile yüzünden uzaklaştırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurkjn

Gold Üye
Merhaba arkadaşlar oncellıkle ben kendı hesabımdan makro programı kullandım yani oda yüksek bir miktarlardaydı sonrasından hadi kendı hatam diyip kabullendım ama fakat o cihaz üzerinden farklı bir hesaba giriş yaptım ve o benım bütün herseyımı yatırdığım hesaptı yaklaşık 15k para yatırdım ve oda yasaklandı ama fakat mainimden hile veyata 3 üncü parti yazılımı kullanılmadı temız oynuyordum mantıkken 15k kimse oyle bir hesapta hile açmaz. bende açmamıştım ama riot o hesabımıda yasakladı bu konu hakkında ne yapabılırım yardım etmenız lazım çok saçma bir durumun içerisindeyım.

Arkadaşının hesaplarına giriş sağlamış mıydın? Spoofun tuttuğuna emin misin pek tutmuş gibi durmuyor.
tutu kanka emınım yani ban yoktu hesapta ve dedıgım gibi hesabada düne kadar giriş sağlanıyordu hiç bir sıkıntısı yoktuda ama bugün ne olduysa hesap yasaklanmış yasaklansa ilk yaptığım zaman spoofla 2 gün oynadım çünkü o zaman yasaklanırdı bunca zaman durmazdı bugün yasaklandı hesap kimsede hesapta hile açmadı yanı arkadaşım giriş yaparkende dc ekran açıp giriş yaptırdım onunda hile gibi program kullanmadı yani suçsuz yere yasaklandığımı düşünüyorum artık riotun affına kaldık bakalım

Hile kullanmadan önce Vanguard neye ban atıyor diye azıcık araştırma yapsaydın aynı bilgisayar üzerinden hileli/hilesiz diye hesapları ayırt edemeyeceğini bilirdin.. yapacak bir şey yok.
ya dostum yaptım onuda yaptım hatta spooof nedir herseyının harfi harfıne araştırdım spoofum tutuda 2-3 gün sorunsuz oynadım hesapta banlansa ozaman banlanırdı düne kadarda hesapta ban problemı yoktu hatta ban yemıyım diye kendı bilgesayarım üzerinden giriş sağlamadım arkadaşıma discordan ekran paylaştırıp giriş yaptırdım ve dün oynadı problemı yoktu hesabın ve bugün hesap yasaklanmış kendısıde hile kullanmadı dediğim gibi ekran paylaştı.

tutu kanka emınım yani ban yoktu hesapta ve dedıgım gibi hesabada düne kadar giriş sağlanıyordu hiç bir sıkıntısı yoktuda ama bugün ne olduysa hesap yasaklanmış yasaklansa ilk yaptığım zaman spoofla 2 gün oynadım çünkü o zaman yasaklanırdı bunca zaman durmazdı bugün yasaklandı hesap kimsede hesapta hile açmadı yanı arkadaşım giriş yaparkende dc ekran açıp giriş yaptırdım onunda hile gibi program kullanmadı yani suçsuz yere yasaklandığımı düşünüyorum artık riotun affına kaldık bakalım
arkadaşının pc de sorun var yada spoof tam olmamış. spoof sonrası min. 7-14 güne kadar beklemeliydin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
geçmiş olsun riot hiç s1klemiyor haksız ban olsa bile

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yasaklanan hesabı hiç bir şekilde açmıyorlar bir ihtimal ile hesabımı çaldırdım deyip soruları doğru cevaplarsan alabilirsin.

makro lafı vermişsin galiba yan hesapta makro kullandığın için yasaklanmışsın makro, hile vb. oyun oynanışını etkileyen 3. parti yazılımlar hwid ban sebebi, bug kullanımı sadece hesap ban sebebi. makro 3. parti yazılıma girdiğinden cihaz banı yemişsin dolayısıyla sonrasında ana hesaba geçtiğinde de hesap ban yemiş. Durumu ticket açıp güzelce izah et ben sattığım hesabı geri çektiğimde hesap 3. parti yazılım banı yemişti hesabım çalındı geri kurtardığımda hesap banlanmış tarzı bir ticket ile yasağı kaldırıp tekrar satmıştım hesabı denemekten zarar gelmez

makro lafı vermişsin galiba yan hesapta makro kullandığın için yasaklanmışsın makro, hile vb. oyun oynanışını etkileyen 3. parti yazılımlar hwid ban sebebi, bug kullanımı sadece hesap ban sebebi. makro 3. parti yazılıma girdiğinden cihaz banı yemişsin dolayısıyla sonrasında ana hesaba geçtiğinde de hesap ban yemiş. Durumu ticket açıp güzelce izah et ben sattığım hesabı geri çektiğimde hesap 3. parti yazılım banı yemişti hesabım çalındı geri kurtardığımda hesap banlanmış tarzı bir ticket ile yasağı kaldırıp tekrar satmıştım hesabı denemekten zarar gelmez
oyle yaptım güzelce sorunumu belirttim herseyı acık acık dedıgım gibi riotun affına kaldık artık ticketıma cevap geldiğinde olumlu olumsuz sonucu paylaşıcağım.

yasaklanan hesabı hiç bir şekilde açmıyorlar bir ihtimal ile hesabımı çaldırdım deyip soruları doğru cevaplarsan alabilirsin.
keske açsalar oyle hesabımın hakkında herseyı ezbere biliyorum sana oyle soylıyım baya değer vererek kastığım bir hesaptı çünkü baya eski bir hesap ticket açtım cevap beklıyorum.

geçmiş olsun riot hiç s1klemiyor haksız ban olsa bile
teşşekür ederim ama riot bence okadarda acımasız degıl gibi hesabım çalındığında güzelce yardımcı olmuşlardı bu konuda olurlar mı bilemem gelıcek yanıtı beklıceğım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt