Valorant Klavye Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xMarius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xMarius

Platinum Üye
Merhabalar iyi forumlar,

Monster Tulpar T7 Laptopım var ve şuana kadar bu problemi yaşamıyordum oyunda w tuşundan elimi çektikten sonra w tuşunu algılamaya devam ediyor tuş basılı kalmıyor ama oyunda böyle oluyor defalarca denedim takılma yok tuşta neden olabilir acaba

Merhabalar iyi forumlar,

Monster Tulpar T7 Laptopım var ve şuana kadar bu problemi yaşamıyordum oyunda w tuşundan elimi çektikten sonra w tuşunu algılamaya devam ediyor tuş basılı kalmıyor ama oyunda böyle oluyor defalarca denedim takılma yok tuşta neden olabilir acaba
Tuşun içine pislik kaçmış olma ihtimali olabilir..
Baktın İçinde Sorun Veya Pislik Yok. Klavye Değişimi Yaptır Derim.
Dilersen Sende Bunları Uygula..

Ben böyle bir sorun yaşadım. Lenovo bilgisayarımda. Servis direkt olarak klavye değişimi vermişti. Umarım sadece içine pislik kaçmıştır.

Arkadaşın dediği gibi pislik kaçmış olabilir veya üzerine sıvı döküldüyse (özellikle kola ) böyle problemler olabiliyor. Güvenilir bilgisayarcıya 50 liraya temizlettirin derim
Tuşun içine pislik kaçmış olma ihtimali olabilir..
Baktın İçinde Sorun Veya Pislik Yok. Klavye Değişimi Yaptır Derim.
Dilersen Sende Bunları Uygula..

Merhabalar iyi forumlar,

Klavyende sıvı temas olabilir

Pislik kaçmış olabilir. Anlıyosan temizliğini yapıp deneyebilirsin.Anlamıyosan hiç ellemeden servise göndermen en iyisi :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt