Çözüldü Valorant kısayolu sorunu bakar mısınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mAsh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mAsh

Diamond Üye
beyler formatsız spoof için logları silen .bat buldum onu kullandım filan oyunun kısayolu yok oldu onarım ilede gelmiyor nasıl getirebilirim bunu :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kendin oluşturman lazım @Sorik bi ara yapıyordu

Oyunun C deki dosyalarını ve Appdate'deki dosyalarını masaüstüne at oyunu sil dosyaları olduğu yere at tekrar kur

oyun D: de ama dediğini anlamadım ki :( olsun formatsız spoofun kusurda kısayol olmaması olsun sorun değil...
Appdate > Local > Valorant ve Riot Games dosyalarını masaüstünde bir klasöre kaydet , D deki Riot Games klasörünü de bir klasöre kaydet sonra denetim masasından oyunu sil sonra o klasörlere kaydettiğin dosyaları tekrar önceki konumuna at Valorantı tekrar kur 1 dakika bile sürmez zaten kısayolu tekrar gelir

Appdate > Local > Valorant ve Riot Games dosyalarını masaüstünde bir klasöre kaydet , D deki Riot Games klasörünü de bir klasöre kaydet sonra denetim masasından oyunu sil sonra o klasörlere kaydettiğin dosyaları tekrar önceki konumuna at Valorantı tekrar kur 1 dakika bile sürmez zaten kısayolu tekrar gelir
Olmadı :(

C:\Riot Games\Riot Client\RiotClientServices.exe") --launch-product = Valorant --launch-

Yeni bir kısayol oluşturup parantez içerisindeki yere Riot Client'in sizdeki yeri yazınız ve sonuna parantez dışındaki yeri ekleyiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt