Valorant Karşınıza Gelen Kişinin Rankını Ve Yaptığı Maçları Görme - 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar onaylıda olsa hocam sonuçta Riot bu yapmaz yapmaz işine geldimi Atar Banı..

Siz sadece karşıdaki kişinin ID Ve Kare Kodunu Bulun Yeter..

RAM İle Alakası Ne Onu Anlamadım ? Sanki Yorum Kastın Gibi.. SİTE Bu Konuyu Daha Dikkatli Okuyun Sonra Yorum Yapın.!!
ram ne alaka mı? dostum az bi ramle google acıp oyuna geri dönemezsin. en azından benim pcemde öyle yani bilmeden konusmazsanız daha yararlı olur gibi.

ram ne alaka mı? dostum az bi ramle google acıp oyuna geri dönemezsin. en azından benim pcemde öyle yani bilmeden konusmazsanız daha yararlı olur gibi.
Chorem, Opera GX, Mozilla, Explorer Var Seçenek Çok ? Yazı yazarken daha açıklayıcı olursan yanlış algılanma sorunun ortadan kalkar..
Örnek : ''Bende 1 gb ram var chorem açınca kasar bakması sıkıntı olur'' Gibi yazarsan yazdığın mj daha açıklayıcı olur.

Chorem, Opera GX, Mozilla, Explorer Var Seçenek Çok ? Yazı yazarken daha açıklayıcı olursan yanlış algılanma sorunun ortadan kalkar..
Örnek : ''Bende 1 gb ram var chorem açınca kasar bakması sıkıntı olur'' Gibi yazarsan yazdığın mj daha açıklayıcı olur.
öncelikle özür dilerim. ben bunları unutmusum mb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt