valorant kalıcı ban ?

aslanokcu0

Platinum Üye
valorant kalıcı ban atıyor mu gerçekten bilmedigim ıcın soruyorum anakart ssd vs degıstım sıstemde sadece ekran kartım eskı monıtore kadar degıstım spoof attım. 5 ay sonra format attım orjınal serıallere dondum ama hala cıhaz banlıydı

yanı bu ban kalıcı olabılıyor mu bılen bırı aydınlatabılır mı

valorant kalıcı ban atıyor mu gerçekten bilmedigim ıcın soruyorum anakart ssd vs degıstım sıstemde sadece ekran kartım eskı monıtore kadar degıstım spoof attım. 5 ay sonra format attım orjınal serıallere dondum ama hala cıhaz banlıydı

Hayır hep 4 ay

4 ay her seferinde

pekı neden kalkmıyo olabılır yanı monıtor id si vs dersek sıstemde degıstırmedıgım sadece ekran kartı ve ram degıstırmedım ustune 5 ay bekledım sence format atıp wın 11 gecıp 4 ay beklesem mı

4 ay her seferinde
bu bır sekılde sıfırlanıyor olabılır mı

hesaba kalıcı anakarta ilk 3 sonra 4 ay
bende o sekılde bılıyorum ama kalkmıyor

up

Son düzenleme:
pekı neden kalkmıyo olabılır yanı monıtor id si vs dersek sıstemde degıstırmedıgım sadece ekran kartı ve ram degıstırmedım ustune 5 ay bekledım sence format atıp wın 11 gecıp 4 ay beklesem mı

bu bır sekılde sıfırlanıyor olabılır mı

bende o sekılde bılıyorum ama kalkmıyor

up
Format at w10 veya w11 e geç 4 ay boyunca valorant kurma 4 ay sonra kur

valoda kalici ban yok
suan delay gıbı bıseyde kaldım sence hıle acıp ban yıyım mı dırekt ondan sonra mı 4 ay beklıyım yoksa duz format atıp 4 ay mı beklıyım

Format at w10 veya w11 e geç 4 ay boyunca valorant kurma 4 ay sonra kur
suan delay gıbı bıseyde kaldım sence hıle acıp ban yıyım mı dırekt ondan sonra mı 4 ay beklıyım yoksa duz format atıp 4 ay mı beklıyım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt