valorant ip ban'da mı atıyor

astor31

Silver Üye
bi ton spoofer denedim anakartım msi h610m-e ama bi türlü ban sorunundan kurtulamıyorum hile açınca ban yiyorum açmassam ban yemiyorum kullandığım hile dt değil ben dışında hiçbir arkadaşım ban yemedi şuanda arkadaşlarım aktif olarak aynı hileyle rank kasıyolar gittim gamebreaker bile aldım spoofer bile değiştirdim tmac felan hatta tpm spoof bile attım genede ban yiyorum nasıl düzeltecem bilmiyorum bi türlü ban sorunundan kurtulamadım ip' adresimede mi ban atıyor acaba

evet asusda zor değil
dostum asus nasıl zor değil asıl kullanan benim "Format + bios up down + raid + ip değiştirme + efi spoof + efi spoof işe yarıyor ancak bazen arada sırada + ghosty spoofer+ bile kullandım yine kalkmıyor bu lanet olası şey kalkıyor ancak normal oynarken ban yemiyorum h1leyi açtığım zaman ban yiyorum çoğu h1le denedim aynı yani

bi ton spoofer denedim anakartım msi h610m-e ama bi türlü ban sorunundan kurtulamıyorum hile açınca ban yiyorum açmassam ban yemiyorum kullandığım hile dt değil ben dışında hiçbir arkadaşım ban yemedi şuanda arkadaşlarım aktif olarak aynı hileyle rank kasıyolar gittim gamebreaker bile aldım spoofer bile değiştirdim tmac felan hatta tpm spoof bile attım genede ban yiyorum nasıl düzeltecem bilmiyorum bi türlü ban sorunundan kurtulamadım ip' adresimede mi ban atıyor acaba
donuna bile atar velhâsılıkelâm

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt