Çalışmıyor Valorant Internal

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Her yerde gördüğünüz o internal detect hileyi güncelledim.

isteyen rage oynamak için açabilir.

Dll:

injector:
injector vt:

Vt dll :

vt exe:
Onay Verildimi Birde İnternal Açsam Ban Yermiyim Valorantta?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
üzgünüm detect olduğu için uygulamayı oyun üzerinde açmak gibi birşey yapmayacağım ve tabi dll içinden siliyorum yönlendirmeyi // dll dosyası güncellendi
kanka dt hileyi niye bize yolluyon

Her yerde gördüğünüz o internal detect hileyi güncelledim.

isteyen rage oynamak için açabilir.

Dll:

injector:
injector vt:

Vt dll :

vt exe:
internal tam olarak ne işe yarıyor aydınlatıcak varmıdır

zaten çoğu kişi spoof yapsa da belli süre sonra ban yiyor keyfi rage açıp 10 20 maç atıp çıkarlar

offset güncellemeyi bilmiyorsanız source versem ne değişecek ki
10 20 maç mı, allahuekber! Undetected diye satılan 100 dolarlık internaller bile o kadar götürmüyodur :D Max 3 maç,, Koyduğun injector SetWindowHookEx kullanıyor zaten. Sertifikayi bilmiyorum ama 10 20 maç çok

10 20 maç mı, allahuekber! Undetected diye satılan 100 dolarlık internaller bile o kadar götürmüyodur :D Max 3 maç,, Koyduğun injector SetWindowHookEx kullanıyor zaten. Sertifikayi bilmiyorum ama 10 20 maç çok
bizim arkadaş denedi 10 maç dayandı kullandığım sertifika public olan sectigo zaten tek fark içindeki 2 -3 şeyi düzenlemiş olmam

bizim arkadaş denedi 10 maç dayandı kullandığım sertifika public olan sectigo zaten tek fark içindeki 2 -3 şeyi düzenlemiş olmam
DLL tarafinda yapabilecegin seyler bence oldukca kısıtlı, funcları spooflayabilirsin, oyundaki seylere nasıl hook attıgı ile ilgili seyler degistirebilirsin. Onun dısında dll'deki readi degistirebilirsin.(rpm kullaniyosa oda) Aklıma cidden pek gelmedi :D

DLL tarafinda yapabilecegin seyler bence oldukca kısıtlı, funcları spooflayabilirsin, oyundaki seylere nasıl hook attıgı ile ilgili seyler degistirebilirsin. Onun dısında dll'deki readi degistirebilirsin.(rpm kullaniyosa oda) Aklıma cidden pek gelmedi :D
zaten bunu size bende söylüyorum detect bir hile ve ben bunu öylesine paylaştım. isteyen açar isteyen açmaz sonunda ban atacak ama daha uzun süre oynayabilirler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt