Çok sade olmuş bence.![]()
NOT : SADECE ESP ÇALIŞIYOR DİĞERLERİNİ SONRADAN YAPCAM.
2 saat de filan yaptım önerilerini yazarmısınÇok sade olmuş bence.
biraz snow fln koy
divinedeki ins basınca kolunu felan geri çekiyorya o iyi olur esp preview felan bide custom skins iyi olabilir ama ext akıcı bi sadece esp iyi olur![]()
NOT : SADECE ESP ÇALIŞIYOR DİĞERLERİNİ SONRADAN YAPCAM.
teşekkürler!Menü için söyleyebileceğim arkadaşın dediği gibi snow tarzı bir şey ekleyebilirsin veyahut siyah/gri temalı değil de daha çok mor/pembe şekli benim daha çok hoşuma gidiyor bu tarz guilerde. Ek olarak şu an dediğine göre sadece esp çalışıyormuş, projeni geliştirdikçe diğer özellikleri yerleştirmeni öneririm örneğin şu an sadece esp ve aim çalışıyorsa sadece esp ve aim koy kalabalık olmasın hem sende nerede kaldığını doğru düzgün ayıkmış olursun. Şimdiden es.
bence o obş birşey ama unlock all eklicem şimdidivinedeki ins basınca kolunu felan geri çekiyorya o iyi olur esp preview felan bide custom skins iyi olabilir ama ext akıcı bi sadece esp iyi olur
örnek vereiblirimsineline saglik cnm guzel ama cok sade renkleri degisebilirsin bencee
bence diger arkadasin dedigi gibi mor pembe gibi canli renkler daha guzel giderteşekkürler!
bence o obş birşey ama unlock all eklicem şimdi
örnek vereiblirimsin
bide parali biseymi yapiyon freemi olcakteşekkürler!
bence o obş birşey ama unlock all eklicem şimdi
örnek vereiblirimsin
gui açıp kapatmak için tuş atama vb. küçük detaylar gelebilir2 saat de filan yaptım önerilerini yazarmısın