valorant internal src

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
elimde valorant internal var src offsets yok ama sdk ile yapılmış sdk da güncel oyunada injectleniyo tek bi sorun var menü açılmıyor inserte basıyorum açılmıyo ve bide sdk oldugu için özellik eklesem çalışırmı

• Beğen
Tepkiler: p4n
neden çalışmasn ki hocam menünün tuşu her zaman insert olmayadabilir f1 delete vs. deneyin menü kodunda hangi tuş olduğu görünüyor olmalı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
neden çalışmasn ki hocam menünün tuşu her zaman insert olmayadabilir f1 delete vs. deneyin menü kodunda hangi tuş olduğu görünüyor olmalı
menünün tuşu
insert olarak gözüküyor

bide injectlenmiyor benim pc de bi deneyim

arkadaşımda injeect atılıyo ama menü yok
ve sdk offsets yok

kavramları biraz karıştırmışsın (kendi bilgimden hareket edeceğim). SDK kullanılması offset olmadığı anlamına gelmez; SDK dediğin şey zaten oyunun class yapılarının ve offsetlerinin dump edilmiş halidir. oyun güncelleme aldığında UWorld, GNames veya GObjects gibi temel pointerların offsetleri değiştiyse elindeki SDK çöp olur, yeniden generatelemen gerekir.

menünün gelmemesinin ise iki temel sebebi olabilir:
hook sorunu. internal hilelerde menüyü ekrana çizdirmek için DirectX (muhtemelen DX11) Present fonksiyonuna hook atılır. eğer SDK güncel değilse veya hook atılan VTable indexleri yanlışsa render işlemi başlamaz, dolayısıyla menü gelmez.
input sorunu. menü arka planda çiziliyor olabilir ama inputları almıyordur (WndProc hook sorunu).

eğer kod C++ ise ve ImGui kullanıyorsa, kiero::bind veya hook initialization kısmına debug koyup hookun başarılı olup olmadığına bakman lazım.

iyi forumlar.

Merhabalar,

Kendi projemde kullanmak üzere profesyonel, stabil ve uzun ömürlü bir Valorant Kernel altyapısı satın almak istiyorum.

Teknik Beklentiler:

• Kernel Driver: Vanguard uyumlu (Secure Boot ve TPM açıkken çalışabilen), Read/Write ve Base Address fonksiyonları stabil.
  • Auto Dumper: Oyun güncellendiğinde offsetleri otomatik olarak çeken güncel bir tool.
  • Uyumluluk: Windows 10/11 tüm sürümlerde BSOD (Mavi ekran) vermeden çalışmalı.
  • Source/API: Driver'ı C++ projemde kullanabilmem için gerekli wrapper/kod örnekleri.
Ticaret ve Güven Şartları:

1. Rütbe Şartı: Dolandırıcılık vakalarından kaçınmak adına sadece forumda yüksek rütbeye sahip veya ticaret puanı yüksek, köklü üyelerle muhatap olacağım. Yeni veya düşük rütbeli hesaplar lütfen yazmasın.
  2. Güvenli Ödeme: Ödemeyi Papara, IBAN ile yapabilirim. Ödemenin nasıl güvenli bir şekilde gerçekleşeceği konusundaki kararı, rütbesine ve tecrübesine güvenerek satıcıya bırakıyorum. (Aracı, parçalı ödeme veya test süreci gibi yöntemler konuşulur).
  3. Canlı Kanıt: Satın alım öncesi Discord üzerinden ekran paylaşımı ile ürünün çalıştığına dair kanıt görülmelidir.
İşinin ehli geliştiricilerin mesajlarını bekliyorum.

Discord: [shadow.melih]

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt