Satıyorum 🌌Valorant Internal🌌 Game Hack💎 Now UD 🔥 BoldieX 👌 Aracılığıyla Sizler İle😉

merhaba dün 1aylık satın aldıgım pubg hilesi cok güzel ve gayet akıcı bir şekilde çalışmaktadır DOLLAR isimli reseller kişisi kendisi dünden beri bana yardımcı olmakta %100 güvenilir ve full destekli bir satıcıdır almanızı tavsiye ederim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Çünkü unkdev resellerı. Tüm türkiye aynı adamlardan resell alıyor veya ucuza panel alıyor. Bitki örtüsü UnkDev - SkyDevs olarak gidiyor.
Bak bu doğru ama nasıl doğru ,

Bu adamlar ülkemiz ekonomisini göz önünde bulundurularak fiyat veriyor ama bazı uyanıklar 400-500-600 dolar fiyat verip satmaya çalışıyor. Zaten ekonomi belli hocam 600 dolar verdiğim bir panel aylık ben ne kadar kazanacağım.

Son düzenleme:
Bak bu doğru ama nasıl doğru ,

Bu adamlar ülkemiz ekonomisini göz önünde bulundurularak fiyat veriyor ama bazı uyanıklar 400-500-600 dolar fiyat verip satmaya çalışıyor. Zaten ekonomi belli hocam 600 dolar verdiğim bir panel aylık ben ne kadar kazanacağım.
Aslında ülkemizi düşünen yok dost, valorantın biteceğinin herkes farkında. Bu yüzden son paralarını kazanıyorlar. Sonuç olarak illegal şeyler satıyoruz ve bu yüzden serbest piyasa oluyor. Kaliteli devler bile artık ucuza panel satmaya başladı çünkü bazı çöpçatanlar (skydevs gibi) çöp 1 günde derlenmiş hilelerin panellerini 100-200 dolara satarak piyasayı öldürdüler. Bu yüzden artık kaliteli devlerde aynı yoldan yürümek zorunda. Unk kötü bir dev değildir saygı duyarım lafım diğer çöplere.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iyi satıslar dilerimmm

forumda aynı menüyü görmekten artık miğdem bulanıyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt