Jyn
Diamond Üye
- İletişim
ud hilemi bekliyon mk hahahahdt hileyi napak birader biz
ud hilemi bekliyon mk hahahahdt hileyi napak birader biz
tamam leon cheatknk =l hile src si github da paylaşıldı müq paste
NOT: Direk Patladım gülmekten
tamam ismi değişik olan arkadaşımıztamam leon cheat
leon cheats ne la zulu hilesi falan dı galiba m.öhayır beklemiyorum beleş bir hile zaten elinde sonunda dt olucak ve zaten yüzde 99 u detected
evet eski hile ismimiz şimdi değişti m.ö evet o hile eskidi ama yeni hilede çok daha iyi özellikler varleon cheats ne la zulu hilesi falan dı galiba m.ö
reis yanlış anlamada zulu oynayanmı kaldı mkevet eski hile ismimiz şimdi değişti m.ö evet o hile eskidi ama yeni hilede çok daha iyi özellikler var
knk oynayanlar var zaten çok güncelleme gelmiyor hileye ama kaliteli rage zevk veriyor haylağa sövüyorlarreis yanlış anlamada zulu oynayanmı kaldı mk
deneme şansımız var mı bi aralar kullanmıştım zaten discord bişey varmıknk oynayanlar var zaten çok güncelleme gelmiyor hileye ama kaliteli rage zevk veriyor haylağa sövüyorlar
Bruhr banned for a reason and keeps acting like he knows stuff when the guy saing if it's easy to paste go do him and his friend has sherind the most stupid and detected temp spoofer witch are fully patched and a uses method saying it works free and removes Val 5 insulting people and acting like they pro Devs when they copy pasteLet's see if the person you call blast is hosted on the server?