Valorant İnternal Dll (Pub Srcden esinlenmiştir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne anlatıyon kral yasak olsa bile bilmiyordum kimse öyle demedi bana
Nasıl bilmiyorsun, free paylaşımlarda uygulamanın R.E yapılmasını engelleyecek obfuscation, packer vs. şeyler yasak. ve "ne anlatıyon kral" diyerek kavga başlatmaya çalışma lütfen. Güzel bir şekilde fikrimi belirttim ve sana kesinlikle bir şey demedim. OBF'sini kaldırıp paylaşabilirsin tekrardan.

Nasıl bilmiyorsun, free paylaşımlarda uygulamanın R.E yapılmasını engelleyecek obfuscation, packer vs. şeyler yasak. ve "ne anlatıyon kral" diyerek kavga başlatmaya çalışma lütfen. Güzel bir şekilde fikrimi belirttim ve sana kesinlikle bir şey demedim. OBF'sini kaldırıp paylaşabilirsin tekrardan.
kavga çıkarmaya çalışmadım estafurullah sadece bilmiyordum

sorsana önce onların ne demek olduğunu biliyormuymuş

Veya, crash veren özellikleri fixlemiştir.

Herkese cümleten selamın aleyküm konuya giriş yapıyım elwingin publadıgı src dir onunda özetini geçeyim elwingi yaptıgı salaklıktan dolayı yazıklar olsun src gelmeyecek boşuna söylemeyin sadece kaçıran arkadaşlar için dll olarak paylaştım neden bu hesaptan paylaştım öbür hesap 1 day ban yedi bu hesaptayım her neyse buyrun tekrardan elwing yaptıgın hiç hos değil owned by ragetullah yazmamın sebebini sormayın öylesine yaptım
DW:
VT:
Eyi632.png

GUİ
mitanın menüsüne benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt