Yanıtla demeyi unutmuşum üstümdeki kişiye demiştim.

Ve burda ban riski yok demişsiniz zaten.

Screenshot_4.png
yok zaten :D
hocam bende tam bilmiyorum ama daha kolay detect oluyor diyorlardı
hayır hocam doğru değil o söylentiler

hayır hocam doğru değil o söylentiler
he bide hocam değerli bilgilerinizi başkasının kaliteli postlarını baltalayarak değil de kendi kalitesiz şeylerinizi kaliteli hale getirmek için kullanırsanız sevinirim :D

image.png

he bide hocam değerli bilgilerinizi başkasının kaliteli postlarını baltalayarak değil de kendi kalitesiz şeylerinizi kaliteli hale getirmek için kullanırsanız sevinirim :D

image.png
İlk olarak ban riski yok demişsin ama burdaki ss'de
Screenshot_4.png
"hayır yok, güvenle kullanabilirsiniz :)" hayır yok demişsiniz yani ban yemezsin ve dolayısıyla ban yeme riski %0 2. şeyine geleyim ordaki program benim zaman geçirmem için kendi kendime uğraştığım öylesine bir uygulama salak saçma yorumlar atmayın iyi akşamlar.

İlk olarak ban riski yok demişsin ama burdaki ss'de
Screenshot_4.png
"hayır yok, güvenle kullanabilirsiniz :)" hayır yok demişsiniz yani ban yemezsin ve dolayısıyla ban yeme riski %0 2. şeyine geleyim ordaki program benim zaman geçirmem için kendi kendime uğraştığım öylesine bir uygulama salak saçma yorumlar atmayın iyi akşamlar.
evet ban riski yok, aksini idda edebilirseniz deneyerek kanıtlayabilirsiniz. boş boş yorum atarak yorum kasarcasına düşüncelerinizi merak etmiyorum. bu fikirlerinizi başka bir yerde özgürce dile getirebilirsiniz ama emin bile olmadığınız bir şeyde kendi fikrinizi belirtirken "Ban riski %0 diye bir şey olduğuna inanmıyorum." postumu baltalamaya çalışmayın lütfen :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt