tek başına fix, diğer aşamalarla birlikte yapılırsa çalışır.mad spoofer fix diye biliyorum ama yinede deniyeceğim paylaşımın için teşekkürler
tek başına fix, diğer aşamalarla birlikte yapılırsa çalışır.mad spoofer fix diye biliyorum ama yinede deniyeceğim paylaşımın için teşekkürler
Fix değil iz bırakıyor onun için formattan önce yaptık.mad spoofer fix diye biliyorum ama yinede deniyeceğim paylaşımın için teşekkürler
yaptığın tek ekleme UUID SS vb değiştirmek onlarda çok zor değil zaten olmadı diye bir yorum geldiğinde forumdaki 10 kişinin 9 unun bildiği bir yöntem her türlü yardımcı olunacak birşeyHayır biraz daha eklemeler var.
Normalde mad üzerinde serial değiştirilmiyor ve format sıraları farklı fakat doğru olan sıra ve eklemeleri burda verdim.yaptığın tek ekleme UUID SS vb değiştirmek onlarda çok zor değil zaten olmadı diye bir yorum geldiğinde forumdaki 10 kişinin 9 unun bildiği bir yöntem her türlü yardımcı olunacak birşey
Hayır kapat aç yeter.Modemi sifirlamama gerek varmi
Dell G315 3579Hayır kapat aç yeter.
Dell de ban kaldıramazsın normal methodlarla anca Woofer X çalışır sende.Dell G315 3579
amidewin çalışır mı. Daha önce denedim SMBIOS Error. aldım
peki neden? koruma falan mı var?Dell de ban kaldıramazsın normal methodlarla anca Woofer X çalışır sende.
Kanka bana AMIDEWIN 2015 sürümünü bulur musun 2017 çalışmıyor bende bakındım da telefondan zorDell de ban kaldıramazsın normal methodlarla anca Woofer X çalışır sende.