Valorant Impossible Method R7flex

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R7flex

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
1- Vanguardı pcden sil
2- Madspoofer ile spoofla
3- SystemUUID, Baseboard Serial, ,SystemSerial bide release id değiştir (/ID)
4- Bios updatee veya downgrade yap (önceden ban yediğin versiyon olabilir sıkıntı yok.)
5- Format at TMac ile mac adreslerini değiştir.
6- Oyuna gir

(Format attıktan sonra mac adresslerini değişin bazı adatörlerde orijinale dönüyor.)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
daha önce binlerce kez yazılmamış bir methodu paylaştığın için teşekkürler +rep...
AHHAHAHAHAHAH Komiksin. Nerde var bu method söyler misin 10 tane method konum var hiçbirini çalmadım gelip buraya c# ı düzgün bilmeyen adam ne diyor

Herhangi Bir Bilgin Olduğunu Düşünmüyorum Bu Konu Hakkında Yorum Atmak İçin Yorum Atmanı Tavsiye Etmiyorum +Rep
Sen sko abimin naptığını biliyonmu discorddan hile dosyalarını indirip loader yaptım diyor

@thecppgod Başka method nerde var yazabilir misin, şey mi dostum discord download

Kanka formatı en son gerçekleştircez he ^^

3. Adımı biraz daha detaylandırma imkanınız varmı ilk defa yapicam da yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt