RealLesuno
Efsane Üye
- İletişim

Başlıkta Gördünüz
Anakart Modeli : Asus Strix B250G Gaming
hayirBaşlıkta Gördünüz
ilk banın ücretsiz acmanın bir yolu yok diyorsunuz yani değilmi? anakart değiştirmek yada spoofer satın almak lazım.
yada uslu uslu beklemek.ilk banın ücretsiz acmanın bir yolu yok diyorsunuz yani değilmi? anakart değiştirmek yada spoofer satın almak lazım.
bu bilgisayar trigger bottan ban yedi 1 yıldır banlı 1-2 ay once format atıp valorant yukledim açıldı diye düşündüm 1yada 2. eldi yanlış hatırlamıyorsam ban yedim tekrar. delay ban oluyor galibayada uslu uslu beklemek.
beklersen acilir 4 ayilk banın ücretsiz acmanın bir yolu yok diyorsunuz yani değilmi? anakart değiştirmek yada spoofer satın almak lazım.
format bios up/down afuwin kalkar tpm kapat bideilk banın ücretsiz acmanın bir yolu yok diyorsunuz yani değilmi? anakart değiştirmek yada spoofer satın almak lazım.
afuwin nasıl yapılır tpm nasıl kapatılır fazla soru sordum fakat bilgim olmadığından kusura bakmayın. teşekkürlerformat bios up/down afuwin kalkar tpm kapat bide
afuwinle biosu çıkarıp hxd editörle editleyin tpm biostan kapatılırafuwin nasıl yapılır tpm nasıl kapatılır fazla soru sordum fakat bilgim olmadığından kusura bakmayın. teşekkürler
şimdi yapıcam fakat, şu hex editor olayını anlamadım hex editore atıp tpm yi mi kapatlmalıyım? biraz detaylı cevap verirmisinizafuwinle biosu çıkarıp hxd editörle editleyin tpm biostan kapatılır