ForceDigital
Uzman Üye
Ticket açın seçelim hocam aranızdan hepinize söz verememBen yaparım.ben yapabilirim kralben yaparım agam valorant yüklü değil yükleyeyim anlatırsan herşeyi yaparım
Ticket açın seçelim hocam aranızdan hepinize söz verememBen yaparım.ben yapabilirim kralben yaparım agam valorant yüklü değil yükleyeyim anlatırsan herşeyi yaparım
Daha ne istiyorsun güvenilir tester işte banı açıcaksın sadeceKetçap mayonezde olsun mu pasam
Bizde aynı kaderi yaşıyoruz sanırım adam akıllı biri çıkmadı test ettirelim. Ürün sağlam güvenilebilir birine ihtiyacımız var.
Uzun zamandır girmiyorum bakayım yükleyeyim valorantı bi kaç maç test edeyim sıkıntı olmazsa olabilirim.Bizde aynı kaderi yaşıyoruz sanırım adam akıllı biri çıkmadı test ettirelim. Ürün sağlam güvenilebilir birine ihtiyacımız var.
Gönlü boldur arkadaşların verirler heraldeOnu bunu boş verinde ban yersek ne olacak la spoof sağlanıyor mu sizden beleşe 1 seferlik
Vermiyoruz, sonra banım yok diye gelip hile ban attı diye free spoof istiyorlarOnu bunu boş verinde ban yersek ne olacak la spoof sağlanıyor mu sizden beleşe 1 seferlik
Değildir değildirGönlü boldur arkadaşların verirler heralde
abo acımasız çıktılarVermiyoruz, sonra banım yok diye gelip hile ban attı diye free spoof istiyorlar
Değildir değildir
sizi enai gibi kullancaz diolar olm işte 3 5 sazanda atlıyor hemenabo acımasız çıktılar
hala ihtiyacınız var mıValorant private bir ürünü test etmek için 1 kişiye ihtiyacımız var.
Gereksinimler;
Valorant yasaklanmanız olmamalı,
Video kaydı almakta ve discord yayını açmakta problem yaşamamalısınız!
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir