Türke bok atmakta üstünüze yokdivine işini görür herhalde çokda tr alcaksan standart üstünde bekleme
ucuz hile+bp alırsan dahasınıda istedikleri için boklu bypassı kitleyip zorla spoofer satıyorlarkonuda gene bi sekilde kavga cikmis
spoofer kesin bisey yok herkes zaman zaman patlayabiliyor benden oneri bekliyorsan @BlackPlague ki o bile suanda guncelleniyor
hilede kanser gecirtmeyecek ne var bilmiyorum bypass i ve internali ayri satanlardan ozen goster cunku beraber satanlarda bak kardesim hem ucuz hem boyle veriyoruz diyenlerde kesin bi halt oluyor direk bypass alirsan o res li spoofer a da ihtiyacin kalmaz cok rahat bulursun ama fiyatlari tuzlu bilgine
ayyynen oyle hocam sonra her mac basi bypass iyla ugrasiyosun bide slotted olmamasina ragmen slotted yaziyorlar ohm susayim simdi sonra attigim mesajlara cevap vermeyip devam ediyorlar cok havali sanip kendilerini .ducuz hile+bp alırsan dahasınıda istedikleri için boklu bypassı kitleyip zorla spoofer satıyorlar
ucuz hile+bp alırsan dahasınıda istedikleri için boklu bypassı kitleyip zorla spoofer satıyorlar
Aktif olarak sattığım ürünlerde böyle sorunlar yok böyle konularda satıcı olarak ben bile çok dikkat ediyorum. Kullanmadığım ürünü satmam.ayyynen oyle hocam sonra her mac basi bypass iyla ugrasiyosun bide slotted olmamasina ragmen slotted yaziyorlar ohm susayim simdi sonra attigim mesajlara cevap vermeyip devam ediyorlar cok havali sanip kendilerini .d
olmasi gereken bu hocam ama bazi saticilarin tek derdi sadece parayi alana kadar sonrasinda destekden cekilip geri kalan hicbiseyi yapmamayi umuyorlar en basitinden parayi aldiktan sonra anydesk ile kurmak max 10 dk falan suruyor bunu sunmayan saticilar bile var veya hani ufak capli tavsiyeler vermeyen kimse anasinin babasinin karnindan herseyi bilip firlamiyorAktif olarak sattığım ürünlerde böyle sorunlar yok böyle konularda satıcı olarak ben bile çok dikkat ediyorum. Kullanmadığım ürünü satmam.