Valorant için sağlam hile ve spoofer önerin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
forumdaki konumuzu inceleyebilirsiniz

konuda gene bi sekilde kavga cikmis

spoofer kesin bisey yok herkes zaman zaman patlayabiliyor benden oneri bekliyorsan @BlackPlague ki o bile suanda guncelleniyor

hilede kanser gecirtmeyecek ne var bilmiyorum bypass i ve internali ayri satanlardan ozen goster cunku beraber satanlarda bak kardesim hem ucuz hem boyle veriyoruz diyenlerde kesin bi halt oluyor direk bypass alirsan o res li spoofer a da ihtiyacin kalmaz cok rahat bulursun ama fiyatlari tuzlu bilgine

konuda gene bi sekilde kavga cikmis

spoofer kesin bisey yok herkes zaman zaman patlayabiliyor benden oneri bekliyorsan @BlackPlague ki o bile suanda guncelleniyor

hilede kanser gecirtmeyecek ne var bilmiyorum bypass i ve internali ayri satanlardan ozen goster cunku beraber satanlarda bak kardesim hem ucuz hem boyle veriyoruz diyenlerde kesin bi halt oluyor direk bypass alirsan o res li spoofer a da ihtiyacin kalmaz cok rahat bulursun ama fiyatlari tuzlu bilgine
ucuz hile+bp alırsan dahasınıda istedikleri için boklu bypassı kitleyip zorla spoofer satıyorlar

ucuz hile+bp alırsan dahasınıda istedikleri için boklu bypassı kitleyip zorla spoofer satıyorlar
ayyynen oyle hocam sonra her mac basi bypass iyla ugrasiyosun bide slotted olmamasina ragmen slotted yaziyorlar ohm susayim simdi sonra attigim mesajlara cevap vermeyip devam ediyorlar cok havali sanip kendilerini .d

adam gibi satici malinin arkasinda durur satmadan once sattiktan sonra malinin arkasinda durur

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bjIBP2y.png

spoofer ile oynayabilirsiniz

ayyynen oyle hocam sonra her mac basi bypass iyla ugrasiyosun bide slotted olmamasina ragmen slotted yaziyorlar ohm susayim simdi sonra attigim mesajlara cevap vermeyip devam ediyorlar cok havali sanip kendilerini .d
Aktif olarak sattığım ürünlerde böyle sorunlar yok böyle konularda satıcı olarak ben bile çok dikkat ediyorum. Kullanmadığım ürünü satmam.

Aktif olarak sattığım ürünlerde böyle sorunlar yok böyle konularda satıcı olarak ben bile çok dikkat ediyorum. Kullanmadığım ürünü satmam.
olmasi gereken bu hocam ama bazi saticilarin tek derdi sadece parayi alana kadar sonrasinda destekden cekilip geri kalan hicbiseyi yapmamayi umuyorlar en basitinden parayi aldiktan sonra anydesk ile kurmak max 10 dk falan suruyor bunu sunmayan saticilar bile var veya hani ufak capli tavsiyeler vermeyen kimse anasinin babasinin karnindan herseyi bilip firlamiyor

sahsi sikayetim kaliteli urunlerin coooook pahali olmasi ogrenciyim o para benden surekli cikamiyor dogal olarak ucuz urundede surekli tek bir derdi 40 kere cekmek sorun dertleri cekmek degil bununla ugrasacaksin denmemesi acik acik her mac bunu tekrarlayacaksin zaman zaman sorunlarla karsilasabilirsiniz denmemesi sorun

bi ara urunlerinize goz atacagim sadece hayatim cok yogun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt