klasik nympex kanka arkadaşlarıyla afuwin yapsın ne beklyion kikanka ben crackerım loaderı ve 15 dk da crackleyim diyen adam kendi spooferını yapamıyor :/
klasik nympex kanka arkadaşlarıyla afuwin yapsın ne beklyion kikanka ben crackerım loaderı ve 15 dk da crackleyim diyen adam kendi spooferını yapamıyor :/
Crâck ile spoofer yapmanın bir olmadığını bilemeyecek kadar cahil değilim Şükürkanka ben crackerım loaderı ve 15 dk da crackleyim diyen adam kendi spooferını yapamıyor :/
dc verCrâck ile spoofer yapmanın bir olmadığını bilemeyecek kadar cahil değilim Şükür
sen kendi spooferını yapıyorsun da ne oluyor ucube ve yıkık olduğunu değiştiriyor mu?kanka ben crackerım loaderı ve 15 dk da crackleyim diyen adam kendi spooferını yapamıyor :/
bu nypmex mi benden hile dileniyordu 1 yıl öncesine kadarklasik nympex kanka arkadaşlarıyla afuwin yapsın ne beklyion ki
Birincisi belirttiğiniz kişi değilim ikincisi senden hile dilenecek karakterin ***bu nypmex mi benden hile dileniyordu 1 yıl öncesine kadar
lan sen o resellemeye çalıştığın hilelerin & yalvadığın hilelerin temeli kim sanıyorsun?Birincisi belirttiğiniz kişi değilim ikincisi senden hile dilenecek karakterin ***
Paster'ların gezmediği malumlan sen o resellemeye çalıştığın hilelerin & yalvadığın hilelerin temeli kim sanıyorsun?
Paster'ların gezmediği malum