Valorant için güncel en iyi spoofer hangisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan draff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

draff

Gold Üye
merhabalar valoranttan vistanın hilesini kullanıp ban yedim sonra vistanın spooferını aldım açılmadı banım
iade yaptılar en iyi şekilde banımı açacak bir spoofer önerebilir misiniz ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ana kartının markası nedir

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Malesef güncel markette artık en iyi kavramına sahip spoofer yok. Tüm spooferlar tamamen şansa çalışıyor. Ayrıca spoofların hiçbirisi gerçekten banınızı sınırsız kaldırmıyor.

bi arkadaştan etrafta dolaşan oneclick formatsız sp00f var onu alıcaktım o ürün hakkında ne düşünüyosun
Formatsız spoofer diye birşey yok onu unutun. En iyisi ichams bile delay atıyor. Çünkü vanguard loglarını formatsız silmek mümkün değil. Formatsız spoofer'ın mantığı başından beri spoofla gir 3-4 maç at rage oyna ban ye eğlen. Formatlı spooferların bile artık %100 çalışması mümkün değilken formatsızların mümkünatı kalmadı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt