Çözüldü Valorant Hwid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Phywrk

Prime Üye
İletişim
Valorant hwid banım vardı woofer falan aldım denedim kaldırmadı ( Asus b450-dragon). Bayağıdır uğraşıyorum kaldırmak için ama piyasada tokatçı cok 100tl için bile tokat atan karaktersizler var. Son çare yeni pc topladım (Msi Anakart) dün sipraiş ettim ama hdd siprariş etmeyi unuttum. Eski pcdeki hddyi taksam yine valoranttan ban yer miyim. Ssdye yüklü valo şuanki bilgisayarda

MSI da woofer( ve bır çok ücretli spooferlar) çalışmıyor (yeni modeller hariç) MSI anakartina baya hakimim her türlü free spoof denedim woofer da dahil ama bunların hiçbiri işe yaramıyor sadece denemeyin diye söylüyorum zahmet etmeyiniz diye bir kaç yöntem var fakat bunların detected olmaması için söyleyemeyeceğim.

Valorant hwid banım vardı woofer falan aldım denedim kaldırmadı ( Asus b450-dragon). Bayağıdır uğraşıyorum kaldırmak için ama piyasada tokatçı cok 100tl için bile tokat atan karaktersizler var. Son çare yeni pc topladım (Msi Anakart) dün sipraiş ettim ama hdd siprariş etmeyi unuttum. Eski pcdeki hddyi taksam yine valoranttan ban yer miyim. Ssdye yüklü valo şuanki bilgisayarda
senin kafanı.... şu kafanı hayatını kaliteleştirmek içni kullansan adam olacaksın ne sikime kullanıyorsun hile ne oluyor açınca en üst lige falan çıkacağınımı düşünüyorsun ? karşınıza gelince ağlıyorsnuz aq size gelince kullan, ben malım sikin beni.

hazır mı dizdin be malcom
image.png
he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt