Çözüldü Valorant Hwid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Phywrk

Prime Üye
İletişim
Valorant hwid banım vardı woofer falan aldım denedim kaldırmadı ( Asus b450-dragon). Bayağıdır uğraşıyorum kaldırmak için ama piyasada tokatçı cok 100tl için bile tokat atan karaktersizler var. Son çare yeni pc topladım (Msi Anakart) dün sipraiş ettim ama hdd siprariş etmeyi unuttum. Eski pcdeki hddyi taksam yine valoranttan ban yer miyim. Ssdye yüklü valo şuanki bilgisayarda

kanka bence hiç riske almaya gerek yok yeni hdd al zaten pcyi tamamen toplamışsın bi hdd'den mi madur olacaksın ayrıca bi ban için yeni pc toplamak yerine wooferpro alsan kaldırırdın gayet de karlı çıkardın ama sana kalmış tabiki. eğer bütçem yok diyorsan hddyi tak ama valoyü yükleme spoofla pcyi hddde spooflanmış olsun öyle yükle en kötü

kanka bence hiç riske almaya gerek yok yeni hdd al zaten pcyi tamamen toplamışsın bi hdd'den mi madur olacaksın ayrıca bi ban için yeni pc toplamak yerine wooferpro alsan kaldırırdın gayet de karlı çıkardın ama sana kalmış tabiki. eğer bütçem yok diyorsan hddyi tak ama valoyü yükleme spoofla pcyi hddde spooflanmış olsun öyle yükle en kötü
woofer denedim kalkmadı 1.5 aydır ticket açık adamlar s1klemiyor çok. Ama en azından rust için kullanıyom boşa gitmedi para

bende de woofer vardı asus anakart kaldırmıyor hiçbir şekilde keşke önceden haberim olsaydı nova spoofer diye bir spoofer var gayet başarılı kaldırıyor kankam onu önerirdim

bende de woofer vardı asus anakart kaldırmıyor hiçbir şekilde keşke önceden haberim olsaydı nova spoofer diye bir spoofer var gayet başarılı kaldırıyor kankam onu önerirdim
msi da çalışıyor mudur acaba woofer bilerek bidaha asus almadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt