UstadSippo
Silver Üye
ARKADAŞLAR ÖNEMLİ BİR YERİ ATLAMIŞIM, HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM. 2. METHODDAKİ PY DOSYALARINI SYSTEM32 İÇİNE ATACAKSINIZ, SONRA ÇALIŞTIRACAKSINIZ RUN.BAT'I
pychache'in icindekiler değil miARKADAŞLAR ÖNEMLİ BİR YERİ ATLAMIŞIM, HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM. 2. METHODDAKİ PY DOSYALARINI SYSTEM32 İÇİNE ATACAKSINIZ, SONRA ÇALIŞTIRACAKSINIZ RUN.BAT'I
nasıl yani ? tam detaylı olarak anlatır mısınARKADAŞLAR ÖNEMLİ BİR YERİ ATLAMIŞIM, HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM. 2. METHODDAKİ PY DOSYALARINI SYSTEM32 İÇİNE ATACAKSINIZ, SONRA ÇALIŞTIRACAKSINIZ RUN.BAT'I
attım ben onun içindekileri gene de olmuyor başka yere mi atmam lazımdı acabapychache'in icindekiler değil mi
ekledim konuna inceleyebilirsin daha ekleyeceğin varsa da bana özelden yaz eklerim.ARKADAŞLAR ÖNEMLİ BİR YERİ ATLAMIŞIM, HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM. 2. METHODDAKİ PY DOSYALARINI SYSTEM32 İÇİNE ATACAKSINIZ, SONRA ÇALIŞTIRACAKSINIZ RUN.BAT'I
hileci reportlandı veya van5 hatasını da çözüyor mu?
ekledim konuna inceleyebilirsin daha ekleyeceğin varsa da bana özelden yaz eklerim.
ben dün format armıştım bilgisayara valoyu da yüklemedim revo uninstaller pro ile bir işim yok dimi