Valorant Hwid Spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UstadSippo

Silver Üye
Merhaba CheatGlobal üyeleri. Son birkaç gündür tarafınızdan gerek discord üzerinden, gerek forumdan birçok soru aldım. Herkese yardımcı olmak istiyorum, spoof işlemi zor bir işlem değil, ben kendi yöntemlerimle bilgisayarıma 4 kez spoof attım, her seferinde hile kullandım. En son dün açılan konuda nesvalo hilesi kullandığımda ban yediğimi, tekrar spooflayacağımı söylemiştim ve dediğim gibi spoofladım, dün geceden beri sorunsuz olarak valorant oynuyorum. Şu anda kullandığım methodları ve programları analiz ederek bir program geliştirdim. Bu programın reklamını burada yapmayacağım, kendi projelerim için saklıyorum.

Şimdi sizlerle bu programı geliştirirken işime yarayan methodları ve programları paylaşacağım. Şimdiden söyleyeyim;
bu methodlar ya da yazılımlar tarafımca geliştirilmemiş olup, her bilgisayarda çalışma garantisi taşımamaktadır. Konumuza geçelim...

Aşağıdaki adımları uygulamadan önce, Revo Uninstaller Pro programı ile Vanguard'ı ve Valorant'ı kaldırmalısınız. Kaldırırken geri dönüş noktası oluştur seçeneklerin tiklerini kaldırmalı, kaldırma işlemi kaldırıldıktan sonra "Gelişmiş Tarama" seçilmeli ve taranan bütün dosyalarda "Hepsini Seç" ve "Sil" adımları uygulanmalıdır. Ardından bilgisayar yeniden başlatılmalıdır. Windows Defender ve AntiVirüs programları devre dışı bırakılmalıdır.

Bu konuda 3-4 aydır araştırma yapıyorum. Bulduğum sourceların hepsini github'dan aldım, yazılımları teker teker denedim, aynı anda ikisini/üçünü denedim derken mantığı çözdüğümü düşünüyorum.
Öncelikle, elimizde Monotone-HWID-Spoofer adlı bir program var. Bu program aslında Fortinte, Epic Games ve Unreal Engine tabanlı oyunlar için yapılmış. Ama işimize yarayan bazı serialleri değiştiriyor. (IP, Hardware ID, PropertyGUID, MachineGUID, ProductID)
Kendi yöntemime göre, önce bu programı vermiş olduğum GitHUB linkinden indiriyoruz.

--------------------------------

--------------------------------

*CMD'yi yönetici olarak çalıştırıyoruz.
*cd komutunu yazıp programı indirdiğiniz dosya yolunu yazıyoruz. (Örneğin: cd D:\Monotone-HWID-Spoofer-master)
*Daha sonra bir alt satıra geçecek, Monotone.exe yazıyoruz, program açılacak.
*Program açılınca sizi credits sayfası karşılayacak, "Enter_" butonuna basın.
*Unban butonuna tıkladıktan sonra yukarıda parantez içinde bahsettiğim serialleriniz değişecek.
*Bu adımlardan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

BAZI ARKADAŞLARDA BU ADIMLAR TAMAMLANDIKTAN SONRA SIFIR VALORANT KURULUMU YAPILDIĞINDA BAN KALKABİLİR, GARANTİ OLSUN DİYENLER İÇİN BİR SONRAKİ ADIMLARA GEÇELİM.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Bu adımda size yine kaynağı Github olan bir paket vereceğim, programlar bana ait olmamakla beraber, virüs kontrolü yapılmamıştır. Kullanacak arkadaşları şimdiden uyarıyorum, içlerinde Trojan gibi zararlı ögeler bulunuyor olabilir; işlemleri uyguladıktan sonra banınız kalkarsa format atabilir ya da
DreamFancy'nin konusundaki Trojan kaldırma programını kullanabilirsiniz.

Dediğim gibi, bu programı paket olarak Github'dan indirmiştim, fakat ne zaman indirdim; hangi keywordleri kullanarak buldum bilmiyorum, hali hazırda D: diskimde bulunduğu için kendim upload edip paylaşacağım.

öncelikle " " buradan pythonu yükleyin

daha sonra

*Linkini verdiğim paketi indirip rardan çıkartıyoruz.
*AntiOS-master adlı klasörün içinde bulunan her şeyi "C:\Windows\System32" içerisine atıp orada START.bat adlı dosyayı yönetici olarak çalıştırıyoruz (çok fazla dosya ve klasörün içerisinde bulması zor olacaktır sağ üstte arama kısmını göreceksiniz direk oraya "START.bat" yazın o size bulur :).
*Bu yöntem "__pycache__" adlı klasördeki phyton ögelerini çalıştırır.
*Bu ögeler:
resim-2021-04-04-202902.png

Teker teker işlevlerini açıklamayacağım, bir önceki adımla aynı serialler de var içinde, bakarsanız anlarsınız zaten.
*Bu adımı da uyguladıktan sonra, bilgisayarı kapatıp açın, YENİDEN BAŞLATMAYIN, temiz Valorant kurulumunuzu yapıp YENİ BİR HESAPLA oyuna giriş yapın.

---Evet arkadaşlar konunun başında belirttiğim gibi bu methodlar herkeste çalışmayabilir. Paylaştığım paketin linkini buraya bırakıyorum, anlattığım ikinci adım da işe yaramazsa pakette aynı işlevi gören yazılımlar var, biraz kurcalayarak deneyebilirsiniz.---

KONUYU HERKESİN ANLAYABİLECEĞİ ŞEKİLDE, ADIM ADIM, TANE TANE ANLATTIM. UMARIM FAYDALI OLUR, SORU SORMAKTAN ÇEKİNMEYİN. YAPAMAYAN HERKESE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM VAKTİM OLDUKÇA.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ilk deneyimi gerçekleştiriyorum format attım pc. sonuçunu yazarım

msi anakartların seri numarası değişiyormu beyler benimki msi a320m-a pro benimki değişmiyor

Merhabalar, paylaştığınız arşivi kontrol ediyorum kontrolden sonra onay vereceğim.

Kontrol ettim zararlı bir şeyle karşılaşmadım iyi forumlar dilerim.

deneyip yorumumu yapıcam kullandığım laptop Monster umarım çalışır

Merhabalar, paylaştığınız arşivi kontrol ediyorum güzel bir konu olmuş teşekkürler kontrolden sonra onay vereceğim.
Kontrol ettim zararlı bir şeyle karşılaşmadım iyi forumlar dilerim.
Kontrol ettiğiniz için ben teşekkür ederim, bu konu sadece CheatGlobal'de paylaşılmıştır ve başka hiçbir yerde paylaşılmayacaktır. Başka platformlarda paylaşmak isteyen arkadaşlar alıntı olarak "Cheatglobal" kaynağını verirse sevinirim. Herkese iyi forumlar.

HACIM İYİ GÜZEL KONU AÇMISSIN AMA DÜNKÜ OLAYLARDAN SONRA ATILAN FORMATLARDAN SONRA HERKES UMİDİ KESTİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ELİNE SAĞLIK GÜZEL KONU

START BAT i calistirinca böyle dedi
'python.exe' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
Press any key to continue . . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt