Çözüldü Valorant HWID spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gadayumv2

Silver Üye
I did Every thing Correctly , got into Valorant , finished The Training ,After going to unrated , I was banned In Queue so fast , is there any update to bypass that and be unbanned ? or maybe because my motherboard , because i have A Fixed serial number that i can't change (serial number +UUID unchangeable)

beyler hile kullanmamama ragmen hwid ban yedim spoofer kullanmayı denedim olmadı daha oynayamayacak mıyım oyunu?
yeni bir pc almadan zor gözüküyor tekrar oynayabilmen, onun dışında belki burada ki spoofer güncellendikten sonra format falan atıp burada ki spooferi denedikten sonra belki işe yarar

I did Every thing Correctly , got into Valorant , finished The Training ,After going to unrated , I was banned In Queue so fast , is there any update to bypass that and be unbanned ? or maybe because my motherboard , because i have A Fixed serial number that i can't change (serial number +UUID unchangeable)
Riot Games maybe fixed this solution i think we should wait for the next uptade

Öğlen spoofer güncellenmişti. Başka bi hata verdiği için tekrar güncellemeye aldılar. Biraz bekleyin daha iyi bir spoofer gelir

reis şu spooferi deniyelimde olursa cs 1.6 fastcup oynıcam gameguardları çok güçlü şuana kadar hiç bir spoofer ile kaldıramdan banı.
Hocam gameguardın sistemi kadar basit birşey yok kaldırmam 3 dakikamı almıyor hemde spoofersiz bazıları diyor ana karta atıyor bazıları ekran kartına hepsi alakasız senin biosuna atıyor biosu yeniden kurman yeterli oluyor :D şuana kadar 2 defa yedim 2sinide kaldırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt