Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Selamlar öncelikle, rufus ile flash belleğinize freedos ile biçimlendirmeniz gerekmekte
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------- 1. adım: rufusu aç. 2. adım: flash belleği seç. 3. adım: orada "disk ya da iso imajı" yazacak ona basıp freedos seçtikten sonra başka bir şey yapmadan başlat demeniz yeterli ve paylaşmış olduğum dosyaları flash belleğin içine atmanız yeterli. ----------
ve ardından pc'nizi kapatın ve açarken boot menünüz hangi tuştaysa o tuşa basarak boot menüye girin, boot menüye girdikten sonra flash belleğinizi göreceksiniz ama burada önemli bir husus var birisinin yanında yamacında uefi yazar ona basmanızı katiyen önermem normal sadece flash belleğinize basın ve terminal gibi kod yazma yeri gelecek oraya aynı şu şekil "amidedos.exe /su /bs /ss" yazın ve altta çıkan yazı ama /su ile ilgilenmeyin o bizim konumuza uzak. Gel gelelim asıl konumuza /bs ve /ss karşısında herhangi bi numara yoksa merak etmeyin bende de Default string yazıyordu ama eğer karşısında numaralar varsa o numaraların kaydını tutun mesela telefonla fotoğrafını çekebilirsiniz her neyse, anakartımızın seri numarasını değiştirmek istiyorsak amidedos.exe /bs ve karşısına seri numaranız orada varsa eğer 4 hanesini değiştirerek oraya girin ama eğer orada kod değilde yazı default string (örnek olarak verdim) falan çıktıysa paniğe gerek yok alternatifimiz var çünkü, /su nun karşısında yazan seri numarayı biraz değiştirip /bs nin vs /ss nin karşısına yazabilirsiniz (aklınızda bulunsun /bs= baseboard serial yani anakart seri numarası /ss ise system serial yani sistem seri numarası) ve seri numaraları yazdıktan sonra yeniden başlatın bu kadardı okuduğunuz için sağolun ve son olarak eğer anakart ve bios seri numaralarını öğrenkem için olan kodu buraya bırakıyorum:
wmic bios get serialnumber = bios seri numarası
wmic baseboard get serialnumber = anakart seri numarası. Eğer burada girdiğiniz seri numarası varsa geçmiş olsun hwid'den kurtuldun
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
virüstotal :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir